Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek csökkenni fognak...

Szerintetek csökkenni fognak a ponthatárok?

Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés így hónapokkal előtte, de ha belegondoltok, emelt érettségi nélkül nehéz sok pontot szerezni. Idén viszont, ahogy hallottam, nagyon nehezek voltak az emeltek, tehát nagyjából egységesen szarul sikerült mindenkinek. Így akkor alacsonyabb lesz a ponthatár, nem?
2011. máj. 6. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Mindenképpen alacsonyabb lesz pár ponttal az átlag, mert a nyelvvizsgákért adható többletpontokat csökkentették.

Viszont lehetetlen belőni, hogy hol és miként csökken. Annyi biztos, hogy a nehéz emeltek miatt azok, akik duplázzák a pontjaikat, nagyon rosszul jártak.

Én tavaly érettségiztem, és állíthatom, hogy az idei magyar és angol valamivel nehezebb volt, a töri és a matek kb. ugyanolyan nehéz. Mármint a közép. :)

Szóval, szerintem átlagosan csökkenni fog, de biztos sok olyan szak lesz, ahol meg nőni.

2011. máj. 6. 16:11
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Csak úgy bosszant, hogy várnom kell... :))

2011. máj. 6. 16:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát, majd az utolsó hét fog nagyon lassan telni. :D Én is szenvedtem amikor várni kellett. :)
2011. máj. 7. 15:45
 4/5 A kérdező kommentje:
és felvettek? :P
2011. máj. 7. 16:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem igen. :D Ültem a gép előtt és először ELTE-n néztem meg a szakomat: 392 volt ott a ponthatár (nekem 393 volt) és akkor mondtam anyunak: "Anyu!!!! FELVETTEEEEEEK! :)) ... ... ... De azért megnézem az én sulim ponthatárait is. :)" -> Ott 380 volt a ponthatár. :)
2011. júl. 1. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!