Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért szivattak minket egy...

Miért szivattak minket egy ilyen nehéz matekerettsegivel?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 18:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
hát nekem a magyar sem volt könnyű, vagyis az 1. fele nem. Olyan kérdések voltak, h csak néztem..
2011. máj. 3. 20:46
 12/24 Bretso ***** válasza:
33%
Nehéz? Az első részt ingyen odaadták, lényegében 0 tudás kellett hozzá. A második részben az első feladat (amiben a diagram is volt) lényegében szintén tudás nélkül megoldható, de ott volt a függvénytábla is, az autós sima kamatszámítás. A második rész választósai közül pedig a nyomásszámításnál az a,b feladat pofonegyszerű volt, a c-hez kellett gondolkodni, a 18-asnál szintén könnyű volt az a,b rész. Most is megírnám 80% körülire, pedig már 2 éve nem tanulok semmilyen matekot.
2011. máj. 3. 22:10
 13/24 anonim ***** válasza:
93%
22:10 már vártuk, hogy a zsenik jöjjenek, akik azt hiszik, hogy ha itthon no stesszben megoldják 80%-ra, akkor ott is meg tudják csinálni -.-" szánalmasok az iylenek .. fura de itt az oldalon 99%-nak alig vagy egyáltalán nincs is hibája...
2011. máj. 3. 22:15
 14/24 anonim ***** válasza:
59%
22:15: Nem értem miért megy a rinya minden évben a matek után. Most sem volt nehezebb, mint máskor. Kettesre igen csak könnyedén meg lehetett oldani. Ha meg vki 4 éven keresztül kettes volt, az ne akarjon már érettségin ötöst...
2011. máj. 3. 22:39
 15/24 anonim ***** válasza:
Én azt tudom is, hogy minden évben nehéz, most is az volt, mint a matek mindig is az. Én egy szóval sem mondtam, h ezzel bajom van. Azokkal van bajom, akik itt nagyzolnak, h ők így-meg úgy meg tudják csinálni 80%-osra, közben élesbe tuti sz@rul írják meg
2011. máj. 3. 23:54
 16/24 anonim ***** válasza:

De egyik évben sem nehéz. Mi benne a nehéz, Függvénytáblával még némi józan paraszt ésszel hármasra megírható. De ha vki sík matekból, akkor is össze lehet szedni egy kettest. Ha ez a nehéz, akkor neked mi lenne a könnyű?

Szted a matekérettséginek "mennyi 5+2?" szintű feladatokból kellene állnia?...

2011. máj. 4. 09:12
 17/24 Bretso ***** válasza:
90% lett nekem, ha érdekel jövő héten elküldöm scannelt változatát. Az ideit, ahogy néztem 5-ösre volt nehéz megírni. Ha valaki tud rendesen olvasni és minimális logikával rendelkezik nemhogy a kettest, de még a hármast is simán meg kellett volna tudni szerezni. Ez nem felvágás, ez tény. Az idei matekérettségi egyáltalán nem volt nehéz.
2011. máj. 4. 11:39
 18/24 anonim ***** válasza:
Bretso, nektek már másnap kijavította a tanár?
2011. máj. 4. 12:20
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem hinném,h ez nagyzolás lenne.Én is élesben írtam,nem itthon lazultam gép előtt,és megírtam elvileg 84%osra.Nem nagyzolás,csak példa,hogy meg lehetett jól írni.
2011. máj. 4. 12:22
 20/24 Bretso ***** válasza:
Fentebb említettem, hogy nem idén érettségiztem, az idei feladatokat a neten néztem meg.
2011. máj. 4. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!