Ha a szövegalkotásban (magyar érettségi, mai) csak két oldalt tudtam írni akkor mennyire vagyok kakiban?
Figyelt kérdés
viszonylag apró betűkkel írok2011. máj. 2. 15:18
1/12 anonim válasza:
Az nem számít, h apró betűkkel írsz, attól még nem lesz két oldalból sehogysem három. Egyébként ha normális a tanárod, levon érte pontot, de nem hiszem, h érvénytelen lenne, v ilyesmi.
2/12 anonim válasza:
0 pont. Az egész érettségid 1-es lesz és még jövőre sem mehetsz újból.
3/12 anonim válasza:
Pontlevonas, de ha alapvetoen jokat irtal, akkor nincs nagy baj.
4/12 anonim válasza:
Mit választottál?
3-8 oldalt kértek.
Nem tudsz kapni maximális pontszámot,talán csak a felét.Ha az sem jó,akkor kakiban vagy.
5/12 anonim válasza:
500-1500 szó között megfelelő. többet elfogadnak, kevesebbet nem igen. A megoldókulcsban benne van. Mármint a múlt éviben. Számold ki, kb hány betűt írsz egy lapra... :D
6/12 A kérdező kommentje:
az összehasonlítást választottam
de egyszerűen ott ültem felette már egy órát és nem haladtam tovább... inkább kimentem :/
2011. máj. 2. 15:29
7/12 anonim válasza:
én valahogy kiszenvedtem a 3 oldalt, de szerintem se az értékes tartalom, se a szavak száma nem teszi ki a limitet, mert eléggé szét is húztam
8/12 anonim válasza:
énezért választottam az 5oldalas novellát. 4ésfél oldalt írtam
ÉS sztem kaki,mert min.3 oldal kell
9/12 anonim válasza:
Nyilván nem lesz valami nagyon nagy pontszámod, de ha az, amit írtál jó, és a szövegértésed is jó, akkor még kényelmes négyesed lehet, és persze a szóbeli is számít. Az, hogy kevesebbet írtál, nem jelenti, hogy 0 pontot kapnál, csak nyilván kevesebbet.
10/12 anonim válasza:
Lehet végül is egész nagy pontszámod, mert ugye 3 szempont szerint kapsz 20 pontot, így szerintem ezért max az egyik 20 pontból vesztesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!