Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha négy évig folyamatosan...

Ha négy évig folyamatosan tanulgattam, akkor tanulás nélkül meglehet írni aránylag jóra az írásbeli érettségit?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Négy évig mindig megvolt a 4,3 körüli átlagom. Az elmúlt 1 hónapban sajnos elég beteg lettem,így nem tudtam tanulni,egyszerűen nem volt hozzá erőm. Szerintetek a "lappangó tudás" előjön az írásbelin? Kicsit félek tőle,nem igy terveztem,szerettem volna rá kellően felkészülni,de így alakult. Kb.ha mindenből meglesz a hármas már boldog leszek. Egy kis biztatásért jöttem :) Köszi a válaszokat.
2011. máj. 1. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az írásbeliktől nem kell annyira félni. Magyarból egyébként sem tudsz túlzottan készülni rá, az szövegértés és szövegalkotás. Matekból ott a függvénytábla, minden benne van ami kell. Törinél ott az atlasz + a forrás. Az idegen nyelv és a választott tárgy már más téma. Mi a választott tárgyad? :)

Ne izgulj, menni fog. Simán! :)

2011. máj. 1. 18:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Biológia :) Magyartól,angoltól és biosztól nem félek annyira,inkább a történelem és a matematika. Köszi szépen a bíztatást :)
2011. máj. 1. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!:)

Ezekből sincs okod aggódni:) A mateknál tényleg nagyon sokat segít a függvénytábla. Az első részben pedig minden évben vannak annyira könnyű feladatok amiket mindenki meg tud írni, hogy biztos, hogy meg lesz a 3-as:)

Töri pedig:) Ott az atlasz és a forrás. Kell egy kis dumálóka és még 4-es is lehet:) Fog az menni, ott helyben minden eszedbe fog jutni.

Majd írd meg hogy ment!:)

2011. máj. 1. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
magyarból meg töriből simán. ha jó vagy belőle, akkor idegennyelvből is. természettudományok már kicsit cinkesebbek. azt nem árt átnézni.
2011. máj. 1. 21:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát a magyar nem volt olyan nehéz,de nem mondom hogy tökéletes lett :/ Lehet,hogy az érveslést elrontottam. Majd még írok,ha a többin is túlvagyok.
2011. máj. 2. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!