Megkaptam a levelet, De nem értek vmit? 9?
Figyelt kérdés
Van egy lap amit ki kell tölteni. ez a levélbe volt( nyolcadikos vok és felvettek egy gimibe)
na de nem tudom hogy ás, bés, cés, dés, f-es ,h-as vagyok.
akkor mit kell az osztályhoz írni?a neten sincs fent hogy ahova felvettek annak az osztálynak mi a csoportja? 8.a-t jó lesz írni? vagy mit kell ilyenkor???
2011. ápr. 30. 21:03
1/1 anonim válasza:
Hívd/hívjátok fel az iskolát, és érdeklődjétek meg.. ha kell, akár 10* is kérdezzétek meg, nekik fel kell világosítaniuk mindenkit, nem kell ezt szégyellni. Én ugyan középsuliból ballagok, de már mi is felhívtuk kétszer az egyik sulit, mert nem minden volt oké, de készségesek voltak, és mindent elmondtak akár többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!