Hogy működik ez a kollégiumi elhelyezés?
Ha minden jól megy szeptembertől koleszos leszek. Hogyan tudok majd jelentkezni? Biztos, hogy el tudnak majd helyezni? Szinte semmit sem tudok erről a témáról, kérlek segítsetek
18/L
Elviekben mindenhol ugyanúgy, már ha egyetemista leszel. Kapsz egy nyomtatványt, amit nagyon figyelve kitöltesz, minden papír legyen meg teljes biztonsággal.
Aztán ha kapsz helyet örülj mint majom a farkának, nagyon nehezen lehet kapni....
Aztán elmész beiratkozol, és kapsz egy szobát, ha ismersz valakit, akkor esetleg kérheted h egy szobába kerülhess vele, ennyi az egész nem kell tőle félni:D
Az első vagyok, és Pécsen kollégista
Én sem kaptam első körben, megpályáztam megyei helyet és azt kaptam, de tényleg vannak gáz helyzetek,...
komolyan, pl nálunk a szemben levő fiú szoba elég durva bulikat tart, és kb hajnal háromkor képesek nekiállni részegen üvöltözni, ez kellemetlen, de egyébként jó:D én szeretem, meg amennyit ott vagyok pont elég
Én is Pécsre szeretnék menni:)
bocsi,hogy nem tudok segíteni a kérdésben,de úgy megörültem,hogy nem vagyok egyedül:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!