Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » El lehet így kezdeni a Főiskol...

El lehet így kezdeni a Főiskolát levelezőn?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 23 éves vagyok van egy szakmám ami sajnos semmit nem ér , most fogok érettségizni.Utána szeretnék Főiskolára menni levelezőn.

Közben persze muszáj lesz dolgoznom.

Milyen szakot ajánlotok amivel el lehet majd helyezkedni?

Jah és Debreceni vagyok.

2011. ápr. 30. 11:13
 1/3 anonim ***** válasza:

El,

Milyen szakot? Hát honnan tudjam, hogy mi érdekel téged, mihez értesz, miben vagy jó? Debreceni Egyetem elég nagy, és elég jó, van jó pár szak, válogathatsz kedvedre.

2011. ápr. 30. 11:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Informatikába jó vagyok de informatikussal meg Dunát lehetne rekeszteni szerintem :)
2011. ápr. 30. 11:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Teljesen jól látod a dolgot kollega. Igazából itt Debben az él jól, aki tud maszekolni, a többi ember meg pályakezdőként szopik, mert nem veszik fel sehova gyakorlat hiányában.

Én most ilyen OKJ-s webprogos képzésen vagyok, ami nem igazán jó, de adott egy iránymutatást. Ezt fogom tanulni a továbbiakban aztán majd meglátjuk mi lesz.

2011. ápr. 30. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!