Kémia érettségizők! Mire szánítotok?
Figyelt kérdés
nehéz lesz? milyen feladatokra számítotok? én már nagyon parázok, valamiért az az érzésem hogy nagyon nehéz lesz.2011. ápr. 29. 18:23
1/6 anonim válasza:
Szerintem nehezebb lesz mint a tavalyi, mert akkor szinte mindenki ötöst írt. Viszont, ha tanultál, nem lehet gond, ha meg nem, már úgyis mindegy! Én is félek, de aki eddig nem tanult annak már késő bánat. Sok sikert mindenkinek! :)
2/6 anonim válasza:
nem kell aggódni, biztos nem lesz vészes. én két éve nyomtam, vicc volt az egész. sok sikert nektek is!
3/6 A kérdező kommentje:
ajjj csak ne lenne nehézzz!! 3 könyvet ismételgetek de annyira félek hogy semmi nem fog eszembe jutni!!! Az ötösöm lesz kémia könyvből csinálom a feladatokat de annyira nehezek, azt se tudom melyik kell középszintre és melyik nem. Az esettanulmány nagyon nehéz?? félek hogy oylan téma lesz amiröl nem is hallottam.
2011. ápr. 30. 15:37
4/6 anonim válasza:
Én szerintem nem lesznek most nehezek a feladatok.A tavalyiak borzalmasak voltak. Előtte meg könnyű.
2 éve tesóm érettségizett, tavaly én. Idén meg unokatesóm. Szóval mindegyiket ismerem. Szerintem a miénk eléggé nehéz volt!
5/6 anonim válasza:
Pedig azt mondták, hogy tavaly könnyű volt.
Én nem tudom, nekem mindegy, hogy könnyű vagy nehéz lesz, a lényeg, hogy olyan legyen, amit én tudok. :D
6/6 A kérdező kommentje:
én is így vagyok vele, nem mondom hogy könnyű legyen mert azt is el lehet rontani, az a lényeg hogy tudjam. amúgy milyen feladatokat csináltok?? lehet hogy már írtam de én az Ötösöm lesz.....böl tanulok de nem tudom melyikek kellenek . és ti is a mozaikos könyvekből tanultatok? (9,10)
2011. máj. 3. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!