Mit tehetek, ha nem szeretnék vizsgázni egy tárgyból ebben a szemeszterben?
Figyelt kérdés
Van egy tárgy, amiből most biztos, hogy nem megyek át és nem szeretnék feleslegesen elpazarolni egy vizsgalehetőséget. Mit tehetek?2011. ápr. 27. 10:56
1/4 anonim válasza:
Egyszerűen ne vizsgázz. Ne is jelentkezz.
2/4 anonim válasza:
Ha fel van véve a tárgy, akkor ha ebben a szemeszterben nem csinálod meg, autómatikusan elveszted a három vizsgalehetőségedet. Tehát vizsgalehetőséget nem lehet átvinni következő szemeszterre.
3/4 anonim válasza:
Egyszerűen ne jelentkezz vizsgára. Lehet, hogy én tudom rosszul, de a vizsgalehetőségeid száma így nem csökken, csak a tárgyfelvételeké (de ha megvan az aláírásod, akkor legközelebb magát a tárgyat nem kell felvenned, csak vizsgáznod belőle).
4/4 anonim válasza:
Én úgy tudom ahogy a 2. válaszoló írta. Nálunk is úgy van ez, hogy ha felvetted a tárgyat,akkor ha elmész vizsgázni, ha nem, a három vizsgalehetőség alapból "elhasználódik", tehát nem viheted tovább. De azért kérdezz utána, lehet egyeteme, kara, szakja válogatja. (én PTE-s vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!