Gólya leszek! Mit csináljak?
Én egy alapból félős vagyok idegen helyen, nehezen szokok oda és nehezen tájékozódok. Lesz gólyabál suli előtt pár nappal és csak annyit tudok róla, h ott ismerkedünk össze az új osztállyal és ott kell aludni(idegen helyen SOSEM tudtam elaludni). Utána 1 hónapig lesz minden óra közti szünetben szívatás(negyedikes elsőst) majd lesz a suli tornacsarnokában egy beöltözés vagy mi, majd valami "szertartás" és utána kezdődik a rendes tanulás. Nekem legelőször is már a suli és a bál megtalálása lesz nehéz, mert busszal megyek és igaz, h elmagyarázták, h merre meddig, de így nem tudom. Ha meg is találom a helyszínt, akkor is ott van a sok idegen személy akiket nem ismerek...A legnagyobb bajom, h mindig idegeskedek/izgulok valamin, ami miatt (gondolom) magas a vérnyomásom és egyszer volt velem olyan, h álltam-adásszünet+ sötétség+ gyerekzsivaj-aztán azt veszem észre, h állok és fogom a fejem ami fáj és a tesóm mondja, h hallott egy koppanást, ami a fejem volt.
Először az osztálytársaim b@sztatnak, h nem vesznek fel a gimibe, majd miután felvettek, akkor máris a bolondballagási ruhán kezdtem idegeskedni és a gólyabálon/avatón, meg h ebből kéne tanulni, meg miért vagyok ilyen visszafogott, meg mindenki piszkál, h ne legyek ennyire visszahúzódó...áhhhhhhhhhh...
Visszatérve a gólyázásra: A bátyám is abba a suliba jár ahova én és ugye a testvérek általában nem szeretik egymást(mármint nem azt mutatják ki). Egyszóval: sz@rok...
Tudom, h ezen is fölöslegesen idegeskedek, de én ilyen vagyok.:S
Ui: A POZITÍV válaszokat köszönöm.
Jól van, lenyugodtam...;)
Köszönöm a biztató kommenteket!
Megpróbálok másokkal beszélgetni, hozzászokni a társasághoz(mértékkel), nem fogok mindenen idegeskedni, hanem ráhagyom.
Am azért néztem én azt az 1 hónapos szívatást...max a nagyszájúakat 1 hónapig figyelik vagy valami ilyesmi.
Tudtok tippet arra, h elfelejtsem ami miatt idegeskedek?(kezdőlökésnek)Pl. hallottam olyat, h 10 mp-ig számoljunk csak valamiért vagy nem jutottam el 10-ig, vagy gyors elhadartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!