Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gólya leszek! Mit csináljak?

Gólya leszek! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Én egy alapból félős vagyok idegen helyen, nehezen szokok oda és nehezen tájékozódok. Lesz gólyabál suli előtt pár nappal és csak annyit tudok róla, h ott ismerkedünk össze az új osztállyal és ott kell aludni(idegen helyen SOSEM tudtam elaludni). Utána 1 hónapig lesz minden óra közti szünetben szívatás(negyedikes elsőst) majd lesz a suli tornacsarnokában egy beöltözés vagy mi, majd valami "szertartás" és utána kezdődik a rendes tanulás. Nekem legelőször is már a suli és a bál megtalálása lesz nehéz, mert busszal megyek és igaz, h elmagyarázták, h merre meddig, de így nem tudom. Ha meg is találom a helyszínt, akkor is ott van a sok idegen személy akiket nem ismerek...A legnagyobb bajom, h mindig idegeskedek/izgulok valamin, ami miatt (gondolom) magas a vérnyomásom és egyszer volt velem olyan, h álltam-adásszünet+ sötétség+ gyerekzsivaj-aztán azt veszem észre, h állok és fogom a fejem ami fáj és a tesóm mondja, h hallott egy koppanást, ami a fejem volt.

Először az osztálytársaim b@sztatnak, h nem vesznek fel a gimibe, majd miután felvettek, akkor máris a bolondballagási ruhán kezdtem idegeskedni és a gólyabálon/avatón, meg h ebből kéne tanulni, meg miért vagyok ilyen visszafogott, meg mindenki piszkál, h ne legyek ennyire visszahúzódó...áhhhhhhhhhh...

Visszatérve a gólyázásra: A bátyám is abba a suliba jár ahova én és ugye a testvérek általában nem szeretik egymást(mármint nem azt mutatják ki). Egyszóval: sz@rok...

Tudom, h ezen is fölöslegesen idegeskedek, de én ilyen vagyok.:S

Ui: A POZITÍV válaszokat köszönöm.

2011. ápr. 25. 18:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Jól van, lenyugodtam...;)

Köszönöm a biztató kommenteket!

Megpróbálok másokkal beszélgetni, hozzászokni a társasághoz(mértékkel), nem fogok mindenen idegeskedni, hanem ráhagyom.

Am azért néztem én azt az 1 hónapos szívatást...max a nagyszájúakat 1 hónapig figyelik vagy valami ilyesmi.

Tudtok tippet arra, h elfelejtsem ami miatt idegeskedek?(kezdőlökésnek)Pl. hallottam olyat, h 10 mp-ig számoljunk csak valamiért vagy nem jutottam el 10-ig, vagy gyors elhadartam.

2011. ápr. 26. 00:35
 12/12 anonim ***** válasza:
ugyanez a problémám volt és én kerestem vki olyat aki meg tud óott volna védeni a verésektől durvább szivatásoktól... de nem volt rá szükség csak ússz az árral csináld amit mondanak nem lesz ciki mert ezt mindenki tudja majd hogy kényszerből tezsed, nekm speciel szerelmes verset kellett térden állva mondanom egy férfi tanárnak na azt gondolhatod milyen érzés volt :-) ....
2011. ápr. 28. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!