Gólya leszek! Mit csináljak?
Én egy alapból félős vagyok idegen helyen, nehezen szokok oda és nehezen tájékozódok. Lesz gólyabál suli előtt pár nappal és csak annyit tudok róla, h ott ismerkedünk össze az új osztállyal és ott kell aludni(idegen helyen SOSEM tudtam elaludni). Utána 1 hónapig lesz minden óra közti szünetben szívatás(negyedikes elsőst) majd lesz a suli tornacsarnokában egy beöltözés vagy mi, majd valami "szertartás" és utána kezdődik a rendes tanulás. Nekem legelőször is már a suli és a bál megtalálása lesz nehéz, mert busszal megyek és igaz, h elmagyarázták, h merre meddig, de így nem tudom. Ha meg is találom a helyszínt, akkor is ott van a sok idegen személy akiket nem ismerek...A legnagyobb bajom, h mindig idegeskedek/izgulok valamin, ami miatt (gondolom) magas a vérnyomásom és egyszer volt velem olyan, h álltam-adásszünet+ sötétség+ gyerekzsivaj-aztán azt veszem észre, h állok és fogom a fejem ami fáj és a tesóm mondja, h hallott egy koppanást, ami a fejem volt.
Először az osztálytársaim b@sztatnak, h nem vesznek fel a gimibe, majd miután felvettek, akkor máris a bolondballagási ruhán kezdtem idegeskedni és a gólyabálon/avatón, meg h ebből kéne tanulni, meg miért vagyok ilyen visszafogott, meg mindenki piszkál, h ne legyek ennyire visszahúzódó...áhhhhhhhhhh...
Visszatérve a gólyázásra: A bátyám is abba a suliba jár ahova én és ugye a testvérek általában nem szeretik egymást(mármint nem azt mutatják ki). Egyszóval: sz@rok...
Tudom, h ezen is fölöslegesen idegeskedek, de én ilyen vagyok.:S
Ui: A POZITÍV válaszokat köszönöm.
Én csak annyit tudok tanácsolni, hogy lazulj el. A hosszú csapongó írásod is azt mutatja hogy nagyon görcsölsz :)
Legyél mindenkivel kedves, legyél nyitott, barátkozz. A szivatások pedig nem hiszem hogy olyan durvák lennének, csak vegyél egy nagy levegőt és csináld meg amit mondanak (persze a jó izlés határain belül), utána sokkal jobban befogadnak, hidd el, tapasztalat.
hidd el, megértelek... :) én is baromira izgultam, de aztán túl lettem rajta...
amúgy én is paráztam az ájulástól/rosszulléttől, mert néha velem is előfordul :S
de szerintem nyugodj meg, ne gondolj rá sokat, mondván, hogy előre felkészülsz a helyzetekre... erre úgysem lehet...
egyébként nekem szóvá teszik milyen félős vagyok meg minden.... én nem foglalkozom velük. ő bajuk :') :D
ha hasonló vagy hozzám, és lenne kedved beszélgetni, nyugodtan írj privit ;) :')
Kicsit eltúloztam amit írtam, de én nekem kicsit sok az az 1 hónap szívatás...nem a mértéke számít hanem az, h monoton csinálják és az uncsi. Am még a beilleszkedés a problémám(képtelen vagyok ellazulni)
Az eddigi válaszokat kösz!
A beilleszkedés nekem is problémás szokott lenni. Gyakran hónapokba telik. De a lényeg hogy ne add fel. Igyekezz nyitott lenni és ismerkedni. Ha magadba fordulsz és nem lesznek barátaid csak te jársz rosszul egyedül.
(második voltam)
a beilleszkedés nekem se megy :S
tavaly óta járok gimibe, és még van olyan oszt társam akivel egy deka szót nem váltottam :S
nem tom mér vagyok ilyen, amúgy :')
Nyugi, a szívatás csak az elején lesz rossz, utána a szívatók is megunják. Nincs az az isten, hogy valaki egy hónapig minden óraközi szünetben tudja basztatni a másikat.
Annyit tudok mondani, hogy ne görcsölj. Anno én is görcsösen próbáltam gimiben beilleszkedni a közösségbe, de nem jött össze. Nem is nagyon beszélnek velem már. (Nem is bánom.) Eljöttem egyetemre, itt senki sem ismert, és totál megváltoztam. (Előnyömre. :D) Szóval csak nyugi.
A tesód meg ezt az "utálom a kisebbiket, mert hülye"-korszakot csak kinövi.
Az ájulás velem is előfordult már, szerintem kell rajta idegeskedni, bárkivel megeshet. Aki ezért cikiz, az iszonyú buta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!