Abc-eladó a szakmám és elvégeztem a kereskedő vállalkozót is. Ez középfokú végzettségnek számít? (nincs éretségim)
Mi az hogy alapfokú szakma?
Ha valamelyik képzettséged szakmunkás bizonyítvánnyal járt, akkor középfokú végzettséged van, ha csak tanfolyam, akkor nem.
Mit nem lehet ezen érteni!?A szakma az szakma,a középfoku végzettség az érettségi és az érettségi után következő technikum,a felsőfokú pedig a főiskola és az egyetem.
(második)
Nem csak az érettségi középfokú végzettség! A szakmunkás végzettség is az!
"Alapfokú szakma" kifejezésre 4 találata van a google-nak, így ki merem jelenteni, hogy hivatalosan ilyen nem létezik.
Aki lepontozott az nézzen már szét kicsit a google-val a neten: a szakmunkás végzettség középfokú (EU norma)
Ha van alap közép és felsőfok, akkor hová sorolná be a szakmunkást? alapfokba? Az az általános iskola!!!
Az érettségizett többet kap, de ez nem bizonyíték: ahogy a főiskolai diplománál jobban fizetik az egyetemit, pedig mindkettő felsőfokú.
A nem értesz valamihez, nézz utána mielőtt osztod az észt.
Én nem egy helyen töltöttem úgy adatlapot, hogy nem tüntették külön föl a szakmunkást, csak alap- közép- és felsőfok volt írva.
Egyébként te adatlapokat megbízható információforrásnak találod. Ennél jobb helyeken kéne utánanézned. Szerintem is van mit még bepótolnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!