Milyen szöveg illene egy fényképezési meghívóra?
Figyelt kérdés
Lehet nem jó kategória, de nem tom hova írjam.
Szval.....ugye a végzősöknek meg kell hívni minden tanárukat külön a fényképezésre.A meghívókat nekem kell írnom, de hogyan?Köszi a válaszokat:D
2011. ápr. 18. 14:05
1/7 anonim válasza:
Bocsánat, gondolkodom, de hogyhogy egy külön fényképezésre?
2/7 anonim válasza:
"Visszahoz egy régi perc,
megidéz egy fénykép,
míg csak élnem kell,
sose lesz másképp:
ugyanaz a fájdalom
ugyanaz az érzés,
az a búcsúszó,
amivel elmész."
"Nézd,
Fakó ez a kép,
De bennem szép,
Ugyanúgy, mint rég.
Bennem a fénykép,
Benned a Fény képe ég,
Mindig ég."
"Hív az élet és a szabadság (...)
Fegyvered legyen az igazság!
És ha fényképalbumodban nézed a képeket,
Nem kell szégyellned a könnyeket."
3/7 A kérdező kommentje:
Hát minden tanárt külön a fényképezésre és a ballagásra is arra gondoltam:D
Köszi:D
2011. ápr. 21. 07:46
4/7 anonim válasza:
Szerintem a 2. válaszoló középső idézete nagyon szép :)
Válaszd azt. ^^
5/7 anonim válasza:
Az első és a második is én voltam. :) Nem értettem, hogy gondolja a kérdező, ezért szöveget nem fogalmaztam meg, csak kerestem idézeteket. :) A szöveg már hátha gördülékenyebben megy neki, őszintén el sem tudom képzelni, hogyan és miért kell meghívni a tanárokat fényképezésre, de totál megértem, ha ez a szokás az iskolában.
6/7 A kérdező kommentje:
Arra a fényképezésre kell a tanárokat meghívni, amin a tablóképet csinálják.Remélem így érted, ha meg nem akkor nem tom másh elmondani bocs...:D:D:D
2011. ápr. 22. 07:15
7/7 anonim válasza:
Persze, persze, értem én, csak tök furcsa, a mi sulinkban mindenki tök szimplán, maga intézte a fotót, nemhogy együtt, sőt, még meg is hívni őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!