Idén felvételizők, megkaptátok már a regisztrációs csomagot?
Szerintem két oka volt: nevetséges az adminisztráció, amit ott végeznek, kettő mert beadtam papírt, hogy hátrányos helyzetű vagyok, és azt el kell bírálni, de az elbírálás az kb annyi h megnézik h érvényes volt e a határozat a jelentkezés ideje alatt. Emiatt, hogy hátrányos helyzetű vagyok nekem csak 4500 ft a jelentkezési díj, a csekket a csomagban küldték augusztusban. ha jól emlékszek bele van írva h kézhezvételtől számított 15 napon belül kell befizetni.
ha nem kapod meg időben nem olyan nagy cink, tisztában vannak vele hogy az ő hibájukból késel, de a hiánypótlást mindenképp végezd el határidő (júli 7?) előtt, mert azt e-felvételin meg lehet csinálni kb május közepétől a kódoddal amit e-mailen vagy telefonon le tudsz kérni az ügyintézőktől.
Én ennyit tudok mondani az eddigi tapasztalataim alapján :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!