Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A műszaki egyetem közlekedésmé...

A műszaki egyetem közlekedésmérnök illetve a gépészmérnök szakán milyen beadandó feladatok vannak műszaki rajzból?

Figyelt kérdés
Bár lehet, hogy ahány egyetem annyi neve van ennek a tantárgynak. A lényeg, hogy azt hallottam, hogy első félévben (lehet, hogy késöbb is) van néhány rajz amit nagyon precízen el kell készíteni és időre beadni. Valaki ezeknek a beadandóknak a listáját (feladat leírást, bármit) el tud nekem küldeni, hogy legyen fogalmam mi vár rám, HA felvesznek?
2011. ápr. 12. 12:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezek fökent féleves un. nagyfeladatok. A KÖZLEKEN van egy "hajtómü" méretezes, meg egy csoportos nagy project...

Ha jól emlékszem ez a kettö volt nagyobb lélegzetvételü.

De ez NEM az elsö félévben van. Elsö félévben talán a gimnazistáknak az "Müszaki Àbrázolás" ami nehezebb. Itt alap transzformációs gyakorlatok vannak, ami egyeseknek nehéz. :) A nagy feladatok, majd "Géptervezés"-böl lesznek (emlékeim szerint)

2011. ápr. 12. 12:22
 2/3 Darcy01 ***** válasza:

Én 2005-ben kezdtem az egyetemet, azóta már nagyon átalakították az egész rendszert, de szerintem az alapok azért megmaradtak. Az első pár félévben volt "Műszaki ábrázolás 1.,2.,3.", ami különféle transzformációs feladatokat(térlátás) is takart. Meg tulajdonképpen az alapvető műszaki rajzolás technikáit tanultuk meg.

Egyébként minden félévben lesz határidőre beadandó feladatod szinte minden tantárgyból.

2011. ápr. 23. 11:01
 3/3 Mátyás3 ***** válasza:

A gépészmérnökhöz :

másodéves vagyok és már 3. féléve kínzonak minket minden szar beadandóval, kb minden tárgyból, ábrázóló geometria, gépszerk alap, gépalap , és egyre szarabb :D

2011. dec. 14. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!