Van ilyen hogy "előregyártott" kémia érettségi mintafeladat, ami gyakorlásra való?
Figyelt kérdés
most találtam ezt a kémia emelt szintű érettségi feladatsort,de nem találom hogy melyik évben lehetett,esetleg valaki tudna segíteni hogy hogy deríthetném ki az évet?
2011. ápr. 10. 16:32
1/6 Silber válasza:
Már a linkben benne van a megoldás. "/erettsegi2005/"
2/6 A kérdező kommentje:
noigen,ezt én is észrevettem,de ha jobban megnézted volna látnál hogy ez nem volt része a 2005-ös kémia érettséginek.
2011. ápr. 10. 17:25
3/6 anonim válasza:
Ez egy 2005-ös mintafeladat, ahogyan a címéből is kiderül. 2005-ben vezették be a kétszintű rendszert, ezért adtak egy ilyen segítséget, hogy meg lehessen nézni, kb milyen lesz a közép é az emelt.
Most már nem adnak ki ilyet.
4/6 anonim válasza:
Így van, ez arra volt jó, hogy a diákoknak és a tanároknak is egyaránt bemutassák, milyen lesz a rendszer. Szinte minden tárgyból készült akkor hasonló.
5/6 A kérdező kommentje:
uh ezt nem is tudtam,nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)
így a segítségetekkel meg is találtam a listát.
2011. ápr. 10. 20:34
6/6 anonim válasza:
2005 óta már 12 érettségi lement. nem elég azoknak a feladatai? ha azokat mind végigoldod, akkor már túl nagy meglepetés nem érhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!