Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan zajlik a kreszvizsga?

Hogyan zajlik a kreszvizsga?

Figyelt kérdés
Leírná valaki lépésről lépésre?
2011. ápr. 10. 14:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Bemész, leülsz a gép elé, "kitöltöd" a tesztet, ha vége, odamész a felügyelőhöz"", és ő beírja az eredményed.(legalábbis nekem így volt 4 éve)
2011. ápr. 10. 14:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Tavaly nyáron vizsgáztam Veszprémben. Először a terem bejáratánál névsor szerint sorba állítottak minket, úgy kellett bemenni. A felügyelő ellenőrizte a személyazonosságot, kitöltötte a vizsgakártyát(akinek nem volt még), akinek meg volt, attól elkérte. Megmutatta, hogy melyik géphez kell leülnöd. Miután mindenkivel kész volt, elmondta hogy működik a program, jó munkát kívánt. Mikor végeztem(én voltam az első), név szerint szólított, hogy menjek oda, beírta az eredményt és gratulált. Ennyi.
2011. ápr. 10. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!