Hogy zajlik egy kreszvizsga?
odamész, vársz míg behív midnenkit a "vizsgabiztos", mindenkinek egyessével leellenőrzi az adatait (vizsgalap + személyit egyezteti) és megmondja, hogy hova ülj. aztán elmond pár dolgot és ha szól kezdheted, ha kész vagy felállsz, odamész hozzá, odaadja a vizsgalapod az eredménnyel és mehetsz.
sok szerencsét :)
Egy kresz vizsgától ne félj ennyire, ettől sokkal rosszabb is lesz az életben. :D
Úgy lesz, ahogy az első hozzászóló írta. Nekünk érintőképernyős monitorok voltak.
Ha végigcsináltad a tesztkönyvet + gyakoroltál a programmal nem lesz gond.
első vagyok
ne hallgass a másodikra, én is nagyon izgultam előtte ;)
na sikerült? :)
2. vagyok
Lehet én vagyok most a szemét, de azért azt is végig kell ám gondolni, hogy míg valaki megtesz kocsival 50 métert, de 50-szer le is izzad, mert annyira stresszel, nem biztos, hogy a forgalomba való. Nem bá ntásból, csak reálisan nézve. Én is szoktam izgulni természetesen, de nem olyan mértékben, mint a kérdező írta, hogy egy semmi kis kresszvizsgától már minden bajom legyen előtte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!