Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy zajlik egy kreszvizsga?

Hogy zajlik egy kreszvizsga?

Figyelt kérdés
Mármint az érdekelne, hogy ha benne vagyok egy csoportba akkor azokkal megyek be egyszerre? vagy amikor befejeztem akkor mit kell tennem? nagyon izgulok és már holnap megyek:S
2010. aug. 29. 21:01
 1/9 anonim válasza:
75%

odamész, vársz míg behív midnenkit a "vizsgabiztos", mindenkinek egyessével leellenőrzi az adatait (vizsgalap + személyit egyezteti) és megmondja, hogy hova ülj. aztán elmond pár dolgot és ha szól kezdheted, ha kész vagy felállsz, odamész hozzá, odaadja a vizsgalapod az eredménnyel és mehetsz.

sok szerencsét :)

2010. aug. 29. 21:21
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépeen:) már nem nagyon bírok magammal... minden bajom van:S
2010. aug. 29. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Te ha ennyire stresszelsz, biztos akarsz jogsit csinálni? Most vagy tudod vagy nem, semmi vérengzősen nehéz nincsen benne. Így forgalomba se sűrűn fogsz jutni...
2010. aug. 30. 00:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Egy kresz vizsgától ne félj ennyire, ettől sokkal rosszabb is lesz az életben. :D

Úgy lesz, ahogy az első hozzászóló írta. Nekünk érintőképernyős monitorok voltak.

Ha végigcsináltad a tesztkönyvet + gyakoroltál a programmal nem lesz gond.

2010. aug. 30. 00:14
 5/9 anonim válasza:

első vagyok

ne hallgass a másodikra, én is nagyon izgultam előtte ;)

na sikerült? :)

2010. aug. 30. 12:11
 6/9 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Lehet én vagyok most a szemét, de azért azt is végig kell ám gondolni, hogy míg valaki megtesz kocsival 50 métert, de 50-szer le is izzad, mert annyira stresszel, nem biztos, hogy a forgalomba való. Nem bá ntásból, csak reálisan nézve. Én is szoktam izgulni természetesen, de nem olyan mértékben, mint a kérdező írta, hogy egy semmi kis kresszvizsgától már minden bajom legyen előtte...

2010. aug. 30. 13:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Az első forgalom óra után én is izgultam meg szenvedtem, meg stresszeltem, mert addig soha nem vezettem autót, a rutin pályán pedig max. 15-20 km/h-val ment az ember -kivéve a gyorsulás de az semmi-, szóval elsőre igenis furcsa volt az 50 majd 90 km/h. Szokás kérdése... Azóta már sokkal jobban megy.
2010. aug. 30. 13:24
 8/9 A kérdező kommentje:
aah sikerült :) 4 hibapontom lett :) köszi a válaszokat
2010. aug. 30. 21:06
 9/9 anonim válasza:
dehogy sikerült. már megint hazudsz feri
2011. júl. 26. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!