Érdemes 0. -ra (nulladikra) mennem?
Nem tudom, hogy majd ha gimis leszek, rögtön elsős legyek-e vagy érdemes-e tovább maradni? Ugye, ha mennék 0.-ra, akkor jó lennék matekból, nem kéne vele küszködnöm, meg angolozni is tudnék. De ha meg semmi haszna nem lesz, akkor elpocsékoltam 1 teljes évet. Ti, hogy látjátok, érdemes 0.-ra menni?
(Munkát majd csak gimi után választanék.)
Csak akkor van értelme 0.ra menned,ha jó tanuló vagy és komolyan veszed a sulit és nem fogod elléháskodni.Mert akkor értelmetlen ha csak ugy át leszel mindig rugdusva mindenből..akkor valóban hülyeség a 0....de ha komolyan veszed a tanulást,akkor menj nulladikra mert akkor az a továbbtanulásban is esetleg jó lesz majd érettségi után...
És a 1,2,3,4 évben is könnyeb lesz a dolgod..(most az angolra gondolok pl)
Remélem segitettem valamit
Zs. Baby
Én nulladikra mentem és nem bántam meg. Megvan az előrehozott érettségim angolból, 11 év évén tettem le. most vagyok 12-es, 12. év végén leteszem az emelt szintű angol érettségit meg mellette az infót + ECDL.
Én nem bántam meg...
Én is voltam 0.-os, most 2.-os vagyok, és igaz nekem németem volt, és örültem is neki és nem is hogy nulladikra mentem.
Örültem mert különben nem hiszem hogy tanultam volna a németet, nem nagyon törtem volna össze magam a tanulással, ott meg kötelező volt a heti 12 nyelv mellet megtanulni, bár igaz a többiből akkor nagyon le voltunk maradva, most 10.-be tanuljuk azt amit a 4 évfolyamosok elsőbe vettek.
És annak nem örülök, hogy amit már leirtam, hogy a többi tantárgyból nem haladtunk vagy alig haladtunk, és például matekból 1 év "lemaradás" is elég húzos, Közgazdasági iskolában. Plusz sajnos msot már heti 5 van, de közben bejött 4 tantárgy ami tavaly nem volt, így még nagyobb a követelmény, és akkor porbáljál mindenre készülni, amikor az elöző éved ugymond "laza" volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!