Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van rá lehetőség, hogy segítsü...

Van rá lehetőség, hogy segítsünk egymásnak érettségin? Vagy hogy tőlem segítséget kérjenek az írásbeli írása közben?

Figyelt kérdés

Ne háborodjatok föl légyszi. A kérdésem mindössze annyi lenne, hogy lehet-e pl. látni a másik érettségi dolgozatát? Én magyarból és töriből jó vagyok, a barátnőm viszont matekból ötös. Megbeszéltük egymásnak, hogy kölcsönösen kihúzzuk egymást a bajból. Ő (ha lesz rá lehetősége) segít nekem a matekban, én neki a töriben. Úgy hallottam, csak a terembeosztás van meg előre, azon belül mi dönthetünk, hova ülünk. Igaz ez? Mi alapján osztják be a termeket? Névsor, osztályzatok vagy kód alapján? Mindenki külön padot kap? Mert nálunk kémia előrehozott érettséginél beosztottak minket egy 12-kes osztályhoz és nem ült mindenki külön padban, hanem 2 pad volt összetolva, egy hely maradt ki két ember között, viszont egymás lapját simán lehetett látni. Nem vagyok rossz tanuló, légyszi ne írjatok durva válaszokat. A kémiám is ötös lett tavaly és én is tudtam segíteni egy másik lánynak, mivel előbb kész voltam és volt bennem jó szándék. (pedig nem ismertem, csak kérdezett tőlem)

Előre is köszi a válaszokat!

2011. ápr. 4. 17:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Miért, a szaktanár nem normális?

Egyébként az is gáz, amikor a tesitanár akar segíteni a matekban, aztán hülyeségeket mond. :-DDD

2011. ápr. 5. 20:46
 22/24 anonim ***** válasza:

"akkor ez igazából kevesebbet ér, mintha becsületesen rosszabb eredmények születtek volna."

aha,persze...majd amikor olyan helyre jelentkezel,ahova 1-2 pont is rengeteget számit,és te lecsuszol 2 ponttal,majd vigasztaljon hogy te becsületes voltál...és menj egyetem helyett minimálért melózni,ha érettségivel felvesznek egyáltalán...

2011. ápr. 5. 21:03
 23/24 anonim ***** válasza:
Képzeld el, olyan helyre jelentkeztem, ahol 1-2 pont is számít! És úgy akarok bekerülni, hogy tényleg megérdemlem és nem csalással, egy olyat kitúrva, aki egyébként jobb nálam, csak éppen ő becsületes volt.
2011. ápr. 5. 21:45
 24/24 A kérdező kommentje:
Nyugalom. Feltettem egy kérdést mindenkinek szíve-joga válaszolni. Megértem az előző válaszolót is, neki is megvan a maga igazsága. Lenne lelkiismeret furdalásom, ha tudnék valakiről, aki nálam többet tudott és mégis lecsúszott, csak mert teljesen becsületes volt. Azonban ez fordítva is igaz. Nem lennék kevésbé idegesebb, ha tudnám, engem túrtak ki a helyemről, nálam gyengébb tudásúak. Azért az igazságot is több oldalról lehet vizsgálni... Másrészt, lehet hogy pesszimista vagyok, de az emberek 90 %-a nem úgy gondolkodik, mint az előző hozzászóló. Szerény tapasztalat... De kérlek, ne ítélj meg ez alapján. Én keményen tanulok, szorgalmas vagyok, de ha gyakorlás ellenére sem úgy megy az a matek ahogy kéne akkor nem biztos hogy csak bennem keresendő a hiba. Viszont minden tőlem telhetőt megteszek, hogy bejussak egy jó helyre.
2011. ápr. 5. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!