Van rá lehetőség, hogy segítsünk egymásnak érettségin? Vagy hogy tőlem segítséget kérjenek az írásbeli írása közben?
Ne háborodjatok föl légyszi. A kérdésem mindössze annyi lenne, hogy lehet-e pl. látni a másik érettségi dolgozatát? Én magyarból és töriből jó vagyok, a barátnőm viszont matekból ötös. Megbeszéltük egymásnak, hogy kölcsönösen kihúzzuk egymást a bajból. Ő (ha lesz rá lehetősége) segít nekem a matekban, én neki a töriben. Úgy hallottam, csak a terembeosztás van meg előre, azon belül mi dönthetünk, hova ülünk. Igaz ez? Mi alapján osztják be a termeket? Névsor, osztályzatok vagy kód alapján? Mindenki külön padot kap? Mert nálunk kémia előrehozott érettséginél beosztottak minket egy 12-kes osztályhoz és nem ült mindenki külön padban, hanem 2 pad volt összetolva, egy hely maradt ki két ember között, viszont egymás lapját simán lehetett látni. Nem vagyok rossz tanuló, légyszi ne írjatok durva válaszokat. A kémiám is ötös lett tavaly és én is tudtam segíteni egy másik lánynak, mivel előbb kész voltam és volt bennem jó szándék. (pedig nem ismertem, csak kérdezett tőlem)
Előre is köszi a válaszokat!
"(Egyébként éljen az igazságosság az iskola szintjén, amikor a felvételi 1-2%-on és 1-2 ponton múlik. Ha érti valaki a célzást.)"
én irtam hogy segitettünk mindenben egymásnak...
műszakis lettem,nem 1-2 ponttal,hanem majd duplaannyi ponttal vettek fel:)
és amúgyis,életre kell nevelődni,a való életben e mindig minden szabályos...és az erősebb,talpraesettebb marad életben:)
ahhoz hogyszaltanár lehet-e benn vagy sem...törvényileg nem...de nekünk segitettek,hiába nem szaktanár,fizikaérettségin magyar tanárnéni volt benn,volt 2 feladat,amivel nem tudott senki semmit kezdeni,tanárnő volt olyan kedves és felhivta a fizikatanárunkat,hogy segitsen már kicsit.Ő pedig volt olyan kedves és segitett:)nem a komlett feladatot,hanem hogy hogy kell elindulni,mikor és hogy tanultuk...
nem visszapofázni kell 4-6 évig a tanárnak,meg lógni óráról,hanem összehaverkodni velük,és érettségin se szemétkednek...és nem nyalizásra gondoltam,mert az ofőmet,aki töritanárunk is volt,utáltam,tudattam is vele,ugy is hogy tudtam hogy nem fog 3masnál jobbat adni...de nem is kellett jobb,hisz sehova sem számitott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!