Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Eltörlik a duplázást a 2012-es...

Eltörlik a duplázást a 2012-es felvételiben?

Figyelt kérdés

Remélem nem, csak visszaolvastam, régen elég sokat vitatkoztak itt erről. Ráadásul találtam egy pdf-et a 2012-es felvételi eljárásról, nem tűnik valami hivatalosnak, ebbe nincs megemlítve:

[link]

Olvastam a Magyar Közlönyt is, hogy 2013-ban lesznek a komoly változtatások, kötelező emeltszintű, stb. Azt tudom, hogy jövőre csak a pluszpontok mértéke változik, meg 500 pontos rendszer lesz.

2011. ápr. 3. 22:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%
Igazából ez csak egy rémhír, soha nem volt erről szó hivatalosan. Egyébként is, ha a duplázást eltörölnék, akkor a felvételi egyetlen racionális formáját törölnék el.
2011. ápr. 3. 23:02
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
nem hallottam még terv szintjén se sehol róla, meg elég nagy baromság is lenne - nem mintha ez visszatartaná bármitől is az illetékeseket...
2011. ápr. 3. 23:41
 3/12 anonim ***** válasza:
2012-ben biztos nem fogják eltörölni, ugyanis egy ilyen rendelkezést a bevezetés előtt min. 2 évvel kötelesek bejelenteni.
2011. ápr. 5. 21:49
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
remek... amikor talán esélyem lenne bekerülni alapszakra akkor emelnek (-_(-_-)_-)
2011. ápr. 6. 15:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Utolsó! Nem igazán értem, mire gondolsz... Mit emelnek?
2011. ápr. 6. 17:36
 6/12 anonim ***** válasza:

azt, hogy 500 lesz a ponthatár.

Így is nagyon szűkösen lennék, hogy négyszázvalamennyi...

csinálnám a nyelvizsgát, meg talán számítanának be tantárgyat...

amúgy hány pontot ad a középfokú angol nyelvvizga?

2011. ápr. 6. 19:34
 7/12 anonim ***** válasza:

Az nem olyan nagy gond, hogy nő a max. pont. Attól még egyáltalán nem biztos, hogy ez jelentősen felnyomja a minimum pontokat.

Persze azért 1 emelt mindenképp jól jön, de hidd el, nem sokan fognak csinálni 2 emeltet emiatt.

Amúgy a középfokú komplex nyelvvizsga +28 pont.

2011. ápr. 6. 19:53
 8/12 anonim ***** válasza:

szo... nem 35 pont volt a középfokú? és 50 a felső fokú?

(-_(-_-)_-)

2011. ápr. 6. 21:24
 9/12 A kérdező kommentje:
Idéntől minden pont a 80%-ára csökken. 28 a közép, 40 a felső, stb.
2011. ápr. 6. 21:40
 10/12 anonim ***** válasza:

kiszopkodom a lukukat :-@ :-@ rohadt brutál pénzeket ölök bele az angol tanulásba és még a legeslegelején tartok...

(4 hónap 140ezer)

és cska szaros 28 pontot ér? k***a anyjukat :-@

a vérnoymásom is felment :-@

2011. ápr. 6. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!