Milyen az államvizsga?
állam vizsga vagy záróvizsga??
régi rendszer vagy bologna??
Először tételt kell húzni, annyiszor ahány tárgyból vizsgáznod kell, majd kapsz időt, h kidolgozhasd a tételeket adnak papírt arra lehet írni. Ha szólítanak akkor először kezded a szakdogád megvédésével ez 5-1 perc maximum. Érdemes húzni az időt amennyire lehet ( ne feltűnően) így kevesebb marad a tételekre. Elmondod a tételeidet majd miután megvoltál szólnak ,h elég lesz, kimész és az eredményhírdetésre vissza. Nem olyan nehéz mint mondják, és nem céluk megbuktatni, sőt inkább átlökdösnek ha lehetséges.
Ha megjegyzed azt, h azt soha semmi esetre se mondjad, h "nem tudom" akkor 99%, h átmész.
5 perc??
bolognán 8 perc pl....
kedves kérdező..
nem én vagyok a h. lye hanem te, ha annyi eszed van h még azt sem tudod hogy kétféle rendszer van...
és főleg h azt hiszed h ezt vki csak így vágja neked mire gondolsz...
be se menj vizsgézni
egyébként az min múlik hogy milyen tárgyból kell vizsgáznod?mindenből amit a 3 éva alatt tanultál vagy az utolsó félév tárgyaiból vag ymiből?
a kérdezőnek:
bocsi a h.belekérdeztem a kérdésedbe,de nekem is már csak 1 évem van hátra és erről nem nagyon beszélnek nekünk...
Nálunk is ugyanúgy volt, mint ahogy a második válaszadó írta. Azt tényleg meg tudom erősíteni, hogy ha kell, akkor átlökdösnek a vizsgán! :) Ha már államvizsgáig eljutottál, akkor nem ott fognak szívatni! :)
Soha ne mondd azt, hogy nem tudod, az tényleg rossz pont. Úgyis addig fognak kérdezgetni, amíg be nem ugrik valami.
Sok szerencsét, és kitartást a tanuláshoz! :)
Így van, az államvizsgától nem kell fosni. tényleg mkit átrugdalnak.
az egyik májusi szigorlatomtól ezerszer jobban rettegek, mint az államvizsgától. ha valaki eljut az államvizsgáig, akkor tul.képp már a kezében tudhatja a diplomáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!