Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Honnan lehet letölteni korábbi...

Honnan lehet letölteni korábbi érettségiket?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Idén érettségizem és szeretnék megoldani korábbi feladatlapokat. Nekem konkrétan érettségire lenne szükségem. A probléma az, hogy az OM-honlapján csak a 2003-as van fent, ami normális és letölthető! Esetleg van valamilyen másik fórum is? Előre köszönöm!
2011. ápr. 2. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Az OM honlapján az összes létező érettségi fent van. A 2003-as még nem a kétszintű rendszerben volt, nem tudom, mit nézel, de valami egész mást, mint kéne.

[link]

2011. ápr. 2. 17:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, innen töltöttem le a 2003-asat! Amihez az vagyon írva, hogy kétszintű! A 2004-eset nem lehet letölteni, amik pedig feljebb vannak linkek, azok csak prezentációk. Írtam is, hogy ezt az oldalt már átnyálaztam...
2011. ápr. 3. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát ha nem nézel a szemeddel, akkor tényleg nagyon nehéz segíteni neked. Oda van írva:

Az előző évek érettségi, ill. próbaérettségi feladatai és javítási útmutatói:

* Korábbi érettségi időszakok információi, feladatai és javítási-értékelési útmutatói vizsgaidőszakonként

* Korábbi érettségi időszakok feladatai és javítási-értékelési útmutatói vizsgatárgyanként

Na ezekre kell kattintani, valamelyikre.

2011. ápr. 3. 16:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és NINCS azon az oldalon 2003-as kétszintű, ezzel szemben van 2003-as és 2004-es PRÓBAÉRETTSÉGI. A kétszintű érettségit 2005 óta rendezik.
2011. ápr. 3. 16:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazad van, köszönöm szépen! Csak angyon sz@r a megfogalmazás ( szerintem ) Még egyszer köszi! ;)
2011. ápr. 3. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!