Hogyan puskáztok?
Figyelt kérdés
kort kérek ha lehet!:)2011. márc. 28. 20:34
2/11 anonim válasza:
Ha nem tudom nem megyek be vizsgára... Amennyi idő alatt megcsinálnék egy rendes puskát, meg is tanulnám. : ) 19/f
3/11 anonim válasza:
én sehogy, de a diákjaim elég rosszul
általában a kezükre írják, vagy kis lapra, amit ide-oda dugnak el, beteszik a padba stb. én meg mindig minden puskát megtalálok :-)
4/11 anonim válasza:
Beteszem a hajamba ...
rossz téma kör :D
5/11 anonim válasza:
Ja én amúgy felveszem a leckét telefonra :D és órán meg lehallgatom,eddig mindig bevált.
7/11 anonim válasza:
Pörgetős puska. A4-es oldalra hasábokba beillesztem a szöveget, kinyomtatom, felvágom a hasábokat, majd a végeket összeillesztem sorba. Feltekerem, cérnával átkötöm és lehet is tekerni :) Kicsi, és sok minden belefér.
19/L
8/11 anonim válasza:
*azt kihagytam, hogy celluxal illesztem össze
9/11 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat:)
2011. márc. 28. 21:20
10/11 anonim válasza:
Lehet, hogy meglep, de sehogy.
20/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!