Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha ki szeretném magam íratni...

Ha ki szeretném magam íratni a házi orvossal (itthon tanulnom kell osztályozó miatt) mit mondjak, esetleg az igazat h itthon maradnék tanulni 3 napot?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 23:06
 1/8 anonim válasza:
100%
ha jó viszonyban vagy a háziorvosoddal, és úgy érzed h vagytok annyira jóba, hogy megtegye neked ezt a szívességet akkor sztem nyugodtann.. de ha nem vagy vele olyan jóba vele, v nem olyan elnéző akkor célszerű lenne hazudnod neki.
2011. márc. 27. 23:09
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

A doki úgyis látja, h kutya bajod sincs, így felesleges lenne összehordanod bármit is. Szóval az igazat mondd!

De ha hajthatatlan a doki, 3 napot ha jól emlékszem, a szülő is igazolhat.

2011. márc. 27. 23:10
 3/8 A kérdező kommentje:
sajnos még új az orvosom így mondhatni semmilyen viszony sem alakult ki, és gond csak az h van 2 kis titkárnőcskéje akik felveszik az adatokat telefonban h mi a bajom meg gondom...
2011. márc. 27. 23:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A tuti tipp: hányás, hasmenés. Tök gyakori, bármikor, bárkivel előfordulhat, ellenőrizni meg nem tudják, és fizikai tünete nincs, aminek látszódnia kellene rajtad. És egy doki sem fog ilyen panaszokkal suliba küldeni. :)
2011. márc. 27. 23:23
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
A hányást nem érdemes behazudni,mert az látszik a nyelveden.A hányinger is megteszi,hasmenés mehet.
2011. márc. 27. 23:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja,amúgy ilyesmivel 1 napot szoktak igazolni,úgyhogy mégis jobb az őszinteség,ha már vele beszélsz,nem az asszisztenssel.
2011. márc. 27. 23:56
 7/8 anonim válasza:
82%

Derékfájás.Én anno mindig ezt sütögettem el,és mindig kiírt.

Most meg tényleg nagyon sokszor fáj,de már nem tehetem meg,hogy táppénzre menjek.

2011. márc. 28. 00:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Engem kiírt egyszer egy teljes hétre, mert bementem borzasztó szenvedő képpel, előre kérezkedtem, hogy bármikor rámjöhet a szükség, majd közöltem, hogy fájnak a beleim fosok, meg hányok, mint a lakodalmas kutya, volt nálunk egy kisfiú, aki a Baltonon szedett össze ilyen fosós-hányós betegséget, úgy látszik rám ragasztotta, valami szenet vagy valamit írjon már fel, mert ki vagyok ettől, meg mit egyek, ami nem jön ki, mert reggel ettem almát meg kivit és még az is kijött, pedig azt hittem, a gyümölcs jó ilyenkor. Erre kiírt egy hétre, írt fel gyógyszereket és ellátott jó tanácsokkal.

Akkor éppen nem volt ilyen bajom, de én évente egyszer mindig beszedem ezt a fosós hányós bajt, és akkor otthon dekkolok napokig, mert úgy fájnak a beleim, mint az állat, meg elől hátul jön a cucc belőlem. Ilyenkor tavasszal szokott is ilyen "járvány" lenni.

Mondjuk egyik barátom olyan jól alakította a szerepét, hogy a munkahelyi orvos széklet mintát is akart venni tőle, hogy mi a fene van benne, de amúgy ez jó taktika.

2011. márc. 28. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!