Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha 6. os vagyok és nem felvéte...

Ha 6. os vagyok és nem felvételiztem sehova akkor még lehet felvételizni, hogy 7 . évet ott kezdjem?

Figyelt kérdés
Nem tudtam ,h lehet iskolátváltani 6.ik ban pedig mondtam az anyámnak ,h el akarok menni másik suliba , de ő meg sem említette ,hogy van rá lehetőség. akkor jöttem rá amikor o főn kérdezi az ofő ,h jól sikerültek az eredmények. szóval azlenne a kérdésem ,hogy lehetségez e még vagy csak indokoltam ( pl költöés)?
2011. márc. 23. 21:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Itt most arról van szó, hogy a jó tanuló gyerekek szülei eldönthették, hogy csemetéjük 6 osztályos gimibe akar e járni, vagy sem. Akik igen, azok írtak felvételit. De még januárban. Szerintem erről már lemaradtál.
2011. márc. 24. 08:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Talán sikerülhet megbeszélni az igazgatóval. De semmi garancia nincs rá.
2011. márc. 24. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!