Egyetem számítógép és internetkapcsolat nélkül, ez így mennyire életképes?
Első, szinte vártam egy ilyen eszes kis megnyilvánulást:)
Igen ezt most a neten írtam, de most itthon lakom, ahol van egy asztali gépem. Viszont ha elmegyek albérletbe vagy koleszba akkor oda nem vihetem magammal, laptopom meg nincs.
Másodiknak köszönöm:)
Végülis akkor nehezen, de meg lehet nélküle lenni? Pl gyakran van olyan, hogy tanárok jegyzetet neten küldenek el? Vagy neten kell valamit nekik elküldeni, házi dolgozat, meg ilyenekre gondolok.
Miért ne vihetnéd el az albérletbe az asztali gépet? Ha koleszos leszel, ott vannak gépek és netkapcsolat is.
Könyvtárban szintén.
Mondjuk ez attól is függ, hogy milyen szakra mész. Egy BTK-snak elég szerintem egy olvasójegy, mert mindent meglelnek a könyvtárban. Én GÉK-es vagyok, és meghalnék net nélkül. Ott vannak az anyagaim, gépen tervezünk, neten beszélgetek a csoporttársakkal, hogy merre tovább, szóval nélkülözhetetlen. (Egyszer Apa majdnem ráült a laptopra. Egy napig sokkban voltam. :D)
Próbálj nyáron valami diákmelót keríteni és vegyél egy használt laptopot. A legtöbb koliban és albiban van net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!