Melyik OM azonosító számot fogják kérni?
Figyelt kérdés
Ha én szeptemberben elkezdtem egy egyetemet de idő közben meggondoltam magam és abbahagyom, most passzív féléven vagyok de hamarosan végleg kiiratkozok,és most egy érettségi utáni szakközépbe akarok beiratkozni,és ott kérik az OM számot,akkor melyiket kell megadni,amit az egyetemen kaptam,vagy ami még az érettségimbe van beleírva,mert hogy az egyetemet nem folytatom.Vagy ehhez az OM számnak semmi köze nincs,hogy mikor melyik iskolában tanulok?Szóval az kell amit az egyetemen adtak,mert az a legújabb és nem is függ az intézménytől?Ja és az miért van,hogy a régi szám 6 jegyből áll az új meg már sokkal hosszabb?Mi alapján csinálják és igazából mire is való?2011. márc. 22. 10:14
1/2 anonim válasza:
A te személyes OM azonosítód egy 11 jegyű számsor. Ez hozzád van rendelve és nem függ az iskolától, ahol tanulsz.
Az a rövidebb OM-azonosító, ami 2 betűből és néhány számból áll, az iskola azonosítója. Ahhoz neked semmi közöd.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm szépen.:)
2011. ápr. 5. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!