Hogy fűzzem meg anyut h hnap ne kelljen bemennem suliba?
Ugye az "okosok" azt találták ki, hogy mivel hétfőn ünnep volt és nemkellett menni suliba, így szombaton (március 19.-én) dolgozzuk le.. Tippeket kérnék hogy mit mondjak hogy megengedje, hogy itthon maradhassak. Betegségeket ne írjatok, nem akarok hazudni! :)
Köszi előre is.
14/L
Ha jó volt, hogy hétfőn nem kellett menni, akkor most legyen jó, hogy szombaton bemész.
Még rajtad kívül sokan mennek holnap iskolába, még többen dolgozni, és senkinek sincs hozzá kedve.
Ezt hívják úgy, hogy KÖTELESSÉG. Része a "felnőtt életnek". Kezdj hozzászokni.
Hát nekünk nem kell menni szombaton:)
Szerintem mondd azt hogy más iskolákba járó gyerekeknek bezzeg nem kell mennie. Amikor ezt mondom anyunak mindig megenyhül a szíve:D
Szerintem nem tudsz semmi olyat kitalálni, amivel nem kellene bemenned.
Úgyis laza napot tartanak. Nem? Mert nálunk ha ilyen van nem veszik súlságosan komolyan a tanárok sem az órát.
DE SZERENCSÉRE NEKÜNK SEM KELL MENNI SZOMBATON!!!
első: hát szívesebben mennék már dolgozni, minthogy ott bent üljek órákon át és hallgassam a sok okoskodást, hidd el..
nemértem nektek miért nem kell. elvileg nektek is szünet volt hétfőn nem? vagyis.. mindenkinek. :S
második:
oké kipróbálom :P remélem bejön
bocsi, kedden volt ünnep, de hétfőn se kellett menni!
elírtam a kérdésben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!