Szerintetek fölvesznek egy másik iskolába?
Hatodikban át akarok menni gmimibe, mert az az iskola ahol most vagyok, nem túl jó . Szerintetek fölvesznek ezekkel a jegyekkkel? (még év végéig változhatnak, tanulok sokat, próbálkozok hogy mindenem 5-ös legyen) (felvételire meg persze gyakorlok sokat)
Irodalom: 5-ös (4.6)
Nyelvtan: 5-ös (4.7)
Angol: 5-ös (4.9)
Történelem: 4/5 (4.4)
Természetismeret: 4-es (4.4)
És a többi, rajz, ének, tesi, informatika, technika, mind ötös
javítok*****
A történelem nem 4.4, hanem 4.5
jajj már én hülye, kihagyom a matekot :D
az 4/5 azaz (4.5)
Ezekkel a jegyekkel átvehetnek, bár ez a központi felvételitől is nagyban függ, meg a gimitől is, hiszen nem mindegy, hogy mekkora a túljelentkezés.
Meg az sem mindegy, hogy milyen általános iskolában kapod az adott jegyet. Pl. nekünk volt, hogy egy gyenge falusi iskolában végig kitűnő volt kevés tanulással, és jött egy erős gimibe, és akkor jött rá, hogy sajnos önhibáján kívül,de hiányosak az alapjai. Több ilyen osztálytársam van/volt.
Nem tudom, hogy mire gondoltad, hogy nem túl jó,de ha az oktatásra, akkor még lehet, hogy a magyar-matek-töri-nyelv vonalra pluszban kéne tanulni. De azt Te is érzed, hogy miből jó, vagy kevésbé jó az oktatás.
na, év végi jegyeim, azért nem sokat, kicsit javultam :)
Irodalom: 5-ös (4.7)
Nyelvtan: 5-ös (4.8)
Matek: 4/5 (4.5) remélem ötös lesz
Történelem: 4-es (4.3)
Természetismeret: 4-es (4.0)
Angol: 5-ös (4.9)
Technika: 5-ös (4.6)
Informatika: 5* (5.0) (ezaz:D)
és a többi ötös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!