Számoljátok már ki nekem légyszi! Miért ennyit utalt? Nekem sehogy nem jön ki
Eladtam 3 felsőt 1800ftért/3db
darabja 600ft volt
ez fel is volt tüntetve
posta ára 580ft
ez is fel volt tüntetve
erre utal 3910 ft ot!!!
A 2380 ft helyett.
Akár hogy számolom ez a 3910ft sehogy nem jön ki
-Ha 3x veszi a posta árát(tegyük fel azt hiszi darabonkánt 580 a posta)akkor 580x3+ a felsők ára 1800
akkor sem ez jön ki
-Ha 3x veszi az 1800ft ot(tegyük fel azt hiszi 1800ft darabja)akkor megint csak sokkal másabb összeg jön ki
Hogy számolta ezt ki?hogy jön ki ezekből a számokból 3910ft?
Mivel 10 ft az utalás vége, sehogy nem fog kijönni ezekből az összegekből!
Szerintem simán félregépelte.
nem gépelte félre, mert emailben is megírta (ekkor én is azt hittem, hogy emailben félreírta, gondoltam megvárom az utalást)hogy ennyit utal, ma reggel meg itt volt az utalás és ugyan annyi volt az emailben írt mint az utalás 3910ft
nemértem :O
Ha te adtál el valamit akkor te tudod a legjobban hogy mennyibe került a dolog, most akkor vagy vissza utalod a többletet és megmented a saját hülyeségétől vagy ajándéknak tekinted.
Én vissza utalnám csak azért mert gondolom egy nap azért csak utána számol és az nem lehet jó a hírnévnek az ebay-en vagy akármin adtál el dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!