Lehetséges ennyit megtanulni?
Így jár az, ki az utolsó pillanatban hagy mindent.
Ha folytatod ezt, hogy naponta 5 tételt tanulsz, akkor még a szóbeliig meg tudod csinálni. Lényeg, hogy utolsó két nap maradjon időd átolvasni egyszer-egyszer mindent, valamit a tételek között tarts 20 perc szünetet, nehogy felrobbanjon a fejed.
Nem baj, hogy még nem tanultad meg, elég előtte 2héttel elkezdeni. Ne azon görcsölj, hogy mindent pontosan benyalj, és bemagolj, hanem olvasd, közben értelmezd, és egy általános tudást szerezz az anyagról. Én ezzel a módszerrel tanultam meg 2 hét alatt 140tételt, és mindenből sikerült majdnem max pontot kapnom. Nem kellenek a pontos évszámok például irodalmon, hidd el, a tanárt sem az érdekli, hanem hogy mennyire érted, mennyi a biztos tudás. Valamint ha a bemagolt anyagon töröd a fejed nem tudsz olyan felszabadultan beszélni róla. Amit nagyon nehéznek tartasz azt tanuld elsőnek, és ismételgesd. És az igaz, hogy az utolsó két napod minden átismétlésére szánd. Az utolsó nap délutánján pedig kapcsolódj ki, menj strandra, ússz, hogy kellemes elfáradj és mehess hamar aludni. Remélem segítettem neked, és ha így csinálod mint én, te is hasonlóan sikeresen szerepelsz majd az érettségin!:)
Ügyesen!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!