Testnevelés felmentés help?
Sziasztok! Gerincferdülésre kaptam ortopéd orvostól tesi felmentést, de csak az van írva a papírra hogy "Iskolai normál testnevelés órák alól felmentve." Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez most egész tanévre érvényes?
Nem szeretném ha az lenne, hogy nem járok be tesire, mert azthiszem hogy egész évre van, aztán év végén megbukok tesiből..
Nincs úszás a sulimban.
Örülnék, ha nem kéne bejárnom tesire, mert kedden utolsó 2 óra a tesi, és akkor 2 órával előbb hazatudnék menni. Jövőhéttől fogok járni heti 3x gyógytesire és heti 2x úszni
Ha egész évben gyógytesizel, akkor biztos, hogy fel vagy mentve a rendes tesi alól.
Én is gyógytesire jártam, ugyanez a szöveg volt a papíromon, és nem kellett egyáltalán tesiznem, a gyógytesi viszont egész évben kötelező volt, és végül a gyógytesis tanár ajánlott meg egy jegyet, amit a rendes tesitanár beírt a bizimbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!