Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A Bursa Hungarica ösztöndíjat...

A Bursa Hungarica ösztöndíjat minden félévben meg kell pályázni vagy elég csak először?

Figyelt kérdés
Csak mert a februárit még nem utalták. Volt már mással is ilyen? Késik vagy kiestem a rendszerből?
2011. márc. 2. 14:36
 1/2 anonim ***** válasza:

elvileg ha egyszer elnyerted az 10 hónapra szól...

a késéseken ne lepődj meg...

2011. márc. 2. 15:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy teljes évre kapod, gondolom, olvastad, mikor aláírtad a pályázatot. De februárban még nem utalják, még szórakozik az önkormányzat, meg a suli is. Április elején, mikor az első szoctámot kiküldik, azzal együtt szokott jönni a bursa is. De még akkor is általában csak egyik része, aztán a félév utolsó hónapjára már összeszedik magukat. De addig csak így össze-vissza utalgatják.

Vagy várj... most, hogy leírtam, már nem akarom kitörölni, de. Én még évekkel ezelőtt kaptam, és az tuti, hogy egy évre szól, de nem úgy, hogy februártól januárig? Amit ősszel megpályáztál, azt kapod most, vagy? De ha tanévre szól, akkor nem szóltam, akkor kapod majd, csak idő kérdése.

2011. márc. 2. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!