Elgondolkodom, hogy mire is kell a diploma és mit érezzek amikor egy ilyen is lediplomázik? Mondottam ezt egy értelmi fogyatékosra. Hol a probléma?
De könyörgöm, a tanárok (nem nevezem meg, szerintem ugyan azokkal voltunk megáldva, nincs sok gyp magyarországon) nem látják, hogy mi a helyzet?
Azt mondja nekem ez a csajszi, kell keresni gyakhelyet ahol tanakosok vannak. Mondom hajrá, keress, van bőven. Jön pár nap múlva, hogy talált de ott enyhe értfogyok vannak és nem tanakosok. Kérdi, hogy rákérdezzen-e a tanszékvezetőnél, hogy jó lesz-e. Erre mondtam, hogy igen, kérdezze. :O
És ez nem esett le neki 7. félév közepére, hogy mi mit jelent.
Nem mondom az anatómia szigorlatomra (főleg az anatómia részére) nemhogy 3-ast nem adtam volna, de kivágtam volna magam mint macskát... de ezek más dolgok mint az, hogy hidros és mindamellett retardált. Mert az egy dolog, hogy tágabbak az agykamrái, lehet nekem is azok, de nincs ilyen diagnózisom. :D
Kedves kérdező.
Egyszerűen nem értem az indulatát.
Önek attol még meg lesz a diplomája ha tisztességesen tanul.Érdekes az is, hogy milyen indulatokat vált ki önböl egy beteg aki nem tehet a betegségéről,de a számomra legmeglepöbb dolog az,hogy akkor minek tanul gyógypedagogusnak ha lenézi a beteg embereket miközben egy gyógypedagógus célja pont a segìtséget nyujtás lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!