Nem bírok tanulni, ha megbukok nem tudom mit csinálok! Adjatok tanácsot nekem! Mit tegyek?
Szakmunkásképzőbe járok, és végzős vagyok!
Kereskedel marketinget tanulok vagyis élelmiszer és vegyi áru eladó leszek!
Sajnos eddig életem során eléggé elhanyagoltam a tanulást.
De lassan a vizsgaidőszaknál vagyok ami május 27én lesz ami még 3 hónap.
DE semmit nem tudok, és ha megbukok tuti megölöm magam, nem bírnám elviselni.
Az a helyzet hogy nem tudok tanulni, nem fog az agyam.
Elég kimerült vagyok, főleg mostanában, ha gyakorlati hetem van a boltban akkor már 5órakor kelek ha hazajövök akkor meg nincs energiám tanulni.
Nem tudom hogyan osszam be az időm hogy jó is legyenm tanuljak is, és azért járjon egy kis pihenés meg mondjuk gépezés.
Valaki tud nekem tanácsot adni!!
18/L
Köszönöm szépen a válaszokat, megpróbálom elkezdeni.
Szépen beosztom az időm, :)
csak úgy érzem vasárnaptól elkezdem.
vasárnap sokáig alszok majd, mert most nagyon fáradt vagyok.
Egyébként most tört ez így belém, mert elővettem a tanulnivalókat, a magyar részt is az angolt is, az angolt is abbahagytam előettem a magyart, de éreztem nem megy, mert csak olvasom a semmit.
meg elálmosodtam rajta.
"A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:46"
Nem kell sajnálni, idővel egészen meg lehet szokni.. Engem inspirálnak az eredményeim és tudom, hogy ha elvégzem a sulit utána már sokkal könnyebb lesz..Addig meg hajtok, mint a ló..:)
Van, aki azt mondja, egy gyenge nyugtató is segíthet vizsgák előtt, ha ennyire ideges vagy.
Csak enyhe, gyógynövényes dologra gondoltam, stresszoldónak, pl.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__bio-eletmod__629660-..
Hát szerintem a nyugtató nem jó ötlet, csak ha annyira tudod az anyagot, hogy álmodból felkelve is. Mivel iszonyú dekoncentrált leszel tőle.
Kérdező: ilyenkor muszáj erőszakot tenni magadon. Ne vasárnap kezdd, hanem ma. Vedd elő a könyvet és csak olvasd az anyagot, ha fáradt vagy. Nem fogod tőle tudni, de amikor leülsz tanulni, sokkal könnyebben belemegy a fejedbe, ezáltal gyorsabban haladsz.
Én már bevezettem azt, hogy elalvás előtt tévé vagy regény helyett a tananaygot olvasom. Nyilván akkor már kb. félálomban vagyok, de így is sokat számít.
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:46
Köszi..néha egy-egy differenciálegyenlet után már kezdem bedobni a törölközőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!