Corvinus vagy Pázmány nemzetközi igazgatás? Melyik a jobb, magasabb színvonalú, értékesebb diplomát adó kar a kettő közül?
Érvelhetnél a hozzászólásod mellet,nem pedig csak beírni ,hogy a BCE jobb.
BCE-ről legtöbben azt mondják ,hogy nehéz bejutni de utána nem izzasztanak,ezáltal a diploma sem ér sokat.Most még át is szervezik magyar közszolgálati egyetemmé...
Pázmányon meg még friss a szak,de feltörekvőben van.
Kedves Kérdező!
Ahogyan mondod! Pontosan!
A corvinuson arra vannak beállva, h kerülj be nehezen, és akár féllábon állva elvégzed. Mindent összepuskázhatsz, könnyű nagyon. Én 1 évet jártam oda, de nem tetszett.
Nagyon nagy a partyélet, ami nekem pluszban nem tetszett. De a lényeg az, h volt olyan, aki részegen ment be vizsgázni, és a tanár jó röhögcsélés közben beírta neki a 2est és ment is a delikvens...
Na ilyen a pázmányon nincs...hajtáspajtás van, de eredménye is van. Persze itt is van buli meg minden, de azért itt felfogja a nép, hogy tanulni kell, mert különben megfingatnak. Szeretem ezt a szakot a pázmányon, szerintem jobban jársz,ha a ppke-re jössz.A diplomád is értékesebb lesz!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!