Van még esélyem idén a fogorvosira?
Én nagyon szeretek ide járni. A légkör nagyon családias, legalábbis az én évfolyamom elég összetartó, a fogorvosok meg pláne, mivel kevesen vannak. Ééééés meglepő módon sokat kell tanulni :-P
Megjegyzem ha felvesznek Pécsre (és bizonyára felvesznek :-D), akkor mindenképpen ÁOK-s leszel, mert azon belül van a FOSZ (fogorvos szak), meg a GYOSZ (gyógyszerészek) is, nem csak az ÁOSZ.
Szia! Másodéves vagyok. Elvileg át lehet menni, mert gyakorlatilag az összes orvosi tantárgyat el lehet fogadtatni, fogorvosin is, mivel a fogorvosok az első két évben tök ugyanazt tanulják, csak van egy-két extra tantárgyuk. A probléma csak annyi, hogy ez lehet, hogy valamennyi csúszást eredményezne, valamint újra be kellene adni a felvételi papírokat.
Egyébként pro és kontra: A fogorvosok jobban keresnek, HA SIKERÜL egy praxist kiépíteniük, mi kezdő orvosként szarul keresünk, de biztos állásunk lesz. Ráadásul külföldön is szívesen látnak, sőt szerintem előbb utóbb itthon is kénytelen lesz a fizetés kétszáz-háromszáz körülire emelkedni, mert különben elfogy itthon az orvos. Továbbá nekem nem lenne kedvem egész nap mások szájában turkálni, vannak érdekesebb helyek is az emberi testben :-P
Ha véletlenül még meggondolnád magad, de remélem nem teszed :-), akkor pedig egyszer a felvin bizonyos időpontig meg lehet cserélni a sorrendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!