Hogy értessem meg édesanyámmal hogy középiskolában a 3-as és a 4es jegy átlag nem rossz?
engem alegjobban az igedesít hogy azért hogy letehessek egy szakmát(autószerelő) kell az érettségi.Mert ha nem kellene biztos nem hajtanék rá
Sokat mondták már nekem hogy ne akétkező munkára hajtsak de ha egyszer nekem a koszos szerszámok jönnek be akkor mit csináljak.Én megőrülnék egy irodában ülni egész nap.
Autószerelő akarok lenni.De nem az afajta aki most eldöntötte hogy hú.
Nap mint nap hoznak hozzám motorokat szerelni.Ez olyan dolog hogy ami érdekel azt megtanulom simán.De a számomra értelmetlen dolgokat hogy tanulja meg az ember ha nem is érdekli meg esetlgen még nem is érti?
Autószereléssel nincs baj, manapság az irodai munkák sem fizetnek feltétlen jobban mint pl. egy maszek szerelő akik dagadtra keresi magát szóval ha érdekel akkor hajrá!
DE: tanulni akkor is kell, ont azért hogy megcáfolt az okos irodista-buta kétkezű munkás ideológiát!
Mutasd meg hogy azért mert téged konkrétan a kocsik és szerszámok érdekelnek és kötnek le, még lehetsz művelt és tanult!
Akkor leszel nagy kincs a nőknak..egy pasi aki jól keres és még okos is :)
Sok sikert!
Szerintem hallgass anyukádra. Hidd el, nem akar ő rosszat. Ha az eszed megvan hozzá, akkor simán csinálhatnál jobb átlagot is. Nem mindegy, hogy 50 évesen egy koszos garázsból mész nyugdíjba, vagy mondjuk olyan helyről, ahol nyugalom van, nincs stressz, és nem kell bekoszolnod a kezed. Most még fiatal vagy, neked még buli a koszban "játszani", de amikor már két gyereket kell eltartani, kis fizetésből, már másként tekintesz a világra.
Bízz anyukádban. Nem akar neked rosszat. (Tapasztalat.)
A válasz írója 95%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:50
Nem akartam ezzel azt mondani... Én is szakközepes (egy elég erős szakközépben) voltam anno... Ezzel azt akartam mondani, hogy egy szakközép nehezebb... Nálunk lazán ennyi volt az átlag... 4,0-nál én sem voltam jobb soha... Ami nálunk elég jónak számított...
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:52
Na ez az ami nem igaz... Persze attól is nagyban függ, hogy a kérdező hová szeretne menni továbbtanulni... Ez az átlag kb 320-360 pont között van... Ilyen úgymond népszerű szakra talán nem jó, de egy főiskolai karra, esetleg műszaki karra szerintem még mindig jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!