Hogy állsz a szakdogáddal? Elkezdted már? Segít valaki (szülők, tesó, pár)?
tavaly nyáron államviszgáztam,ilyenkor még a témát se tudtam fixre:D de büskén állitom,4esre meglett májusra,és ménök lettem...
párom detto,csak ő ézven végez,de már kész a szakdogája,csak formázni kell...de ő ilyen,mindig minden legyen kész hamar...
Én fősulis OKJ-s képzésen vagyok (az egyik szakom). Kell szakdogát készíteni, 8 fejezetes, az első 5 javításon van, az utolsó van még vissza, a kutatás része.
Annyiból segít a párom, meg apa is, hogy gépelik, ha kell, meg a párom a szerkesztésében segített (beállítások a Wordben).
És te hogy állsz vele kérdező?
21/N
Hogy állok vele? Tudom a témát! :)
Szóval eddig sokat haladtam vele... :(
Picit idegesít is a dolog...
Várok még válaszokat!
Nekem október végén kellett leadni, de szeptember elején még a konzulensemmel a témámon agyaltunk.
Hajtós volt az az egy hónap, még az leadási nap előestéjén is írtam, de ötöst kaptam rá, és nagyon tetszett az opponensemnek a dolgozat.
Itt az oldalon találtam segítséget, aki megszerkesztette az egész irományt, lábjegyzetekkel, mindennel.
Ha ő nincs bizonyára nem lennék mára diplomás.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!