Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy állsz a szakdogáddal?...

Hogy állsz a szakdogáddal? Elkezdted már? Segít valaki (szülők, tesó, pár)?

Figyelt kérdés
utolsó éves egyetemistáknak/fősulisoknak szól a kérdés.
2011. jan. 31. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:

tavaly nyáron államviszgáztam,ilyenkor még a témát se tudtam fixre:D de büskén állitom,4esre meglett májusra,és ménök lettem...

párom detto,csak ő ézven végez,de már kész a szakdogája,csak formázni kell...de ő ilyen,mindig minden legyen kész hamar...

2011. jan. 31. 20:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Én fősulis OKJ-s képzésen vagyok (az egyik szakom). Kell szakdogát készíteni, 8 fejezetes, az első 5 javításon van, az utolsó van még vissza, a kutatás része.

Annyiból segít a párom, meg apa is, hogy gépelik, ha kell, meg a párom a szerkesztésében segített (beállítások a Wordben).

És te hogy állsz vele kérdező?

21/N

2011. jan. 31. 20:32
 3/4 A kérdező kommentje:

Hogy állok vele? Tudom a témát! :)

Szóval eddig sokat haladtam vele... :(

Picit idegesít is a dolog...

Várok még válaszokat!

2011. jan. 31. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem október végén kellett leadni, de szeptember elején még a konzulensemmel a témámon agyaltunk.

Hajtós volt az az egy hónap, még az leadási nap előestéjén is írtam, de ötöst kaptam rá, és nagyon tetszett az opponensemnek a dolgozat.

Itt az oldalon találtam segítséget, aki megszerkesztette az egész irományt, lábjegyzetekkel, mindennel.

Ha ő nincs bizonyára nem lennék mára diplomás.:)

2011. febr. 5. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!