Karácsony-mániások! Hogy készültök az ünnepekre és mikortól? Már elkezdted? Mit csináltál már?
Azt én is. A reszkessetek betörők (1-2, többi béna)nekem kötelező karácsonykor, mert 93 óta mindig megnézem, hiába fújom kivülről. :)
Ajándékokat már elkezdtem megvenni, nemsokára díszítjük a házat is, utána pedig rohanás, hogy utolsó héten ne kelljen az embertömeggel találkozni plázákban... :D
Még sehogy. Ötletem sincs kinek mit vegyek.
De decemberben ahogy jön a hideg és remélem a hó is teljesen bekattanok. Már tervezem, hogy a munkahelyen hogyan díszítsem ki az ablakot mikulásra és egy csomó giccses dolgot felszórok a párkányokra is.
Már alig várom!!!!
Ugyanazokat a bárgyúságokat írom, amiket a TV-ben is adnak.:D Nincs sok választásom, szinte minden karácsonyi film bárgyú. XD Dehát a hangulat, meg a garantált happy end annyira jó bennük, és talán elvétve akar egy pár jó poén is majd.
Idén klasszikusok is kerülnek a terítékre: It's a wonderful world (Az élet csodaszép, de csak angolul találtam, sebaj), és az eredeti ancsi grincs rajzfilm, szintén angolul.
Első válaszolónak: A reszkessetek betörők már nekem is hagyomány! :)
Szokásosan feldíszítem a lakást és vagy megyünk vagy jönnek szitu van utána!
Én már lesem a jobbnál jobb sütemény (édes, sós) recepteket, párommal mi vagyunk a főszakácsok. :)))
Eddig csak gondolatban vásároltam, a díszítést már kigondoltam, bár nem nehéz, kék mániás vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!