Diákhitelt mesterképzésre is? Más is kénytelen volt felveni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nincs pénzem fizetni a mesterképzést, viszont máshogy nincs lehetőségem továbbtanulni. Vannak itt sorstársak?2011. jan. 27. 13:55
1/5 anonim válasza:
Én most kezdem államilag finanszírozottan, nem kellett felvennem diákhitelt. De miért fizetsz érte? Miért nem próbálod meg jövőre elkezdni államin? Vagy az egyéb kiadások miatt kellett felvenni a diákhitelt? Mert akkor meg miért nem mész el inkább dolgozni egy évet, és csinálod később, mikor már van megtakarított pénzed. Vagy miért nem csinálod levelezőn, és akkor tudsz mellette dolgozni.
2/5 A kérdező kommentje:
Jelenleg dolgozom (már kb. 3 éve folyamatosan, 2007-ben szereztem az alap diplomát), jövőre keresztfélévben szeretnék kezdeni, de akkor már fél éves lesz a babám, mindenféleképpen levelezőn tudok csak ebben az esetben járni. A gödöllői Szent István Egyetem egyik mesterképzése érdekelne, humánerőforrással kapcsolatos, sajnos nem találtam rá adatot, hogy lenne-e belőle államilag finanszírozott képzés.
2011. jan. 27. 15:06
3/5 anonim válasza:
Pedig van államin is emberi errőforrás tanácsadó szak - Pesten és Gödöllőn is.
4/5 anonim válasza:
Persze keresztfélévben lehet a SZIE nem indít államis szakokat, és akkor most kellene jelentkezned és legfeljebb halasztanál egy évet, ha nem sikerül elkezdeni.
5/5 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, hogy lehet, hogy találtam államilag finanszírozott mesterképzést levelezőn. A vezetés-szervezést.
2011. jan. 27. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!