2011-es felvételin ez jó?
Figyelt kérdés
az volt a feladat h melyik korban élnék szívesem. az jó ha azt írtam h a jövőben,?2011. jan. 22. 14:02
1/24 anonim válasza:
Nem jó.:)
Szerintem ide azt kellett volna írni,hogy: középkor, ókor, őskor stb.:)
2/24 anonim válasza:
Én is most írtam a felvételit. De az utolsó magyar feladatnál fogalmazást kellett írni,ha csak annyit írtál oda,hogy "A jövőben." akkor az nem jó... De ha bővebben kifejtetted,magyarul fogalmazásba foglaltad és helyesen,össze függő mondatokat írtál akkor jó.
3/24 A kérdező kommentje:
úgy írtam h a jövőben... és utána h azért mert ebben a korban...stb
2011. jan. 22. 14:11
5/24 anonim válasza:
Tök mindegy nekik, hogy melyikben akarsz élni. A lényeg, hogy ki tudd magad fejezni, legyenek gondolataid, véleményed.
6/24 roxor3 válasza:
áá fasza.. én rosszul értettem mert én meg azthittem hogy milyen korban azaz felnőttkor gyerekkor ilyesmi.. de béna cim..
7/24 anonim válasza:
Nem az a lényeg hogy melyik kort írtad, hanem maga a fogalmazás.
8/24 A kérdező kommentje:
értem amúgy biztosak vagytok benne, hogy arra kíváncsiak h milyenek a gondolataim? amúgy gratulálok mindenkinek aki megírta. szten a magyar am nehezebb volt
2011. jan. 22. 14:18
9/24 anonim válasza:
Második vagyok. Nem tudom én a magyarral 10 perccel hamarabb végeztem... a matekkal is valahogy így,de a matek az nehezebb volt. Már meg is néztem a javítókulcsokat és kb. olyan 35 pontom lesz matekból,magyarból meg 41-42.
10/24 A kérdező kommentje:
nekem pont fordítva sztem am kb 100/ mennyi pont kell h fölvegyenek ha kitűnő tanuló voltam félévkor is meg tavaly évvégén is?
2011. jan. 22. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!