Aki holnap központi írásbeli felvételit ír az mibe megy?
Figyelt kérdés
muszáj kiöltözni fekete nadrágba meg fehér bluzba? az osztályból senki sem öltözik ki! és ti?2011. jan. 21. 17:40
1/7 anonim válasza:
húgom fehér blúzt, alkalmi fekete nadrágot meg valami elegánsabb cipőt vesz fel. de ezek nagyon egyszerű darabok, semmi csicsa.
2/7 anonim válasza:
én egy ilyen fehér póló inkább blúzszerűbb meg egy fekete csőnadrág meg csizma:D haj kivasalva és ennyi:))
3/7 anonim válasza:
Illik megadni a tiszteletet a felvételező tanárnak, hogy csinosan, és nem kihívóan felöltözöl. Erre a legjobb, a fehér blúz, és a sötét alj, vagy nadrág.
4/7 anonim válasza:
Amikor Én mentem, nekünk azt mondták az általános suliban, hogy nem kell kiöltözni. Barátnőmmel mentem, mert egy helyen írtuk. Először megijedtünk, amikor csak olyanokat láttunk, akik kiöltöztek. Utána persze láttuk, hogy kb. a fele öltözött ki. De azért nem árt. :D
Sok sikert holnapra :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem is inkább öltözz ki.Ki tudja, lehet hogy a jövőbeli tanárod lesz a vizsgáztató tanár, az meg semmibe sem kerül,hogy egy fehét bluzt és egy sötét nadrágot felvegyél.:)
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm:D
2011. jan. 21. 18:30
7/7 anonim válasza:
Szia én is megyek, és NEM KELL kiöltözni. tuti, 100%, csakis a szóbelin kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!