Holnap központi felvételit írok. Drukkoltok nekem? *. *
Én drukkolok, de többre mész, ha felkészültél valamennyire.
Szerencse is kell és próbálj odafigyelni a megoldásnál. Ne kapkodd el. Amiben biztos vagy azt írd be gyorsan, a többire ami elsőre nem ugrik be menj vissza, amikor a könnyebbekkel kész vagy. Kis odafigyeléssel sikerülhet jól is, tavaly az én gyerekem is elnézett olyat ami utána rögtön beugrott neki amikor megnéztük a neten. Próbáld meg beosztani jól az időt. Sok sikert!
énis holnap írom.egyél csokit is előtte :D
mert akkor a szénhidrát rögötn felszívódik és nem kell feldolgoznia a szervezetnek?XDD ma hallottam,de nemtudom mért lényeges :D
figyelj oda nagyon,és ha valamit rosszul írtál és tollal csak egy vonallal húzd át,mert ha valaki lesatírozza az nem jó véleményt kelthet XD:D..meg ilyeneket hallunk tanároktól :D
lehetne felvételizős msn partyt csapni csak hogy lefoglaljuk egymást vagy ha vmi nem megy akkor átbeszélnénk XDDDDD :D:D:D
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!