Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom felvenni a...

Miért nem tudom felvenni a Neptunban a B vizsgát? FONTOS!

Figyelt kérdés

Ma voltam vizsgázni és nem sikerült, fel szerettem volna venni a második vizsgát ugyanabból, de ezt írja ki:

"A vizsga jelentkezési feltétel nem teljesül!

Befizette kiírt szolgáltatását, ha van? Hamis érték esetén teljesítse a kiírt tételt. Korábbi féléves is előfordulhat! : Igaz

Befizette IV díját? Hamis érték esetén írja ki és teljesítse a 3. vagy további vizsga díját. Korábbi félévekben is előfordulhat teljesítetlen IV-díj! : Hamis"

Minden pénzügyi tétel teljesítve van, és nálunk a B vizsgáért nem kell fizetni. Akkor most miért nem engedi???:S

2011. jan. 21. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Hívd fel a tanulmányi osztályt. Ők bele tudnak menni a Neptunba és látják, mi a probléma, miért nem engedi felvenni a vizsgádat.
2011. jan. 21. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Ismerős probléma! :D.

Azért írja még mindig ki a Neptun ezt az üzenetet - még akkor is, ha befizetted a IV jogdíjakat - mert emlékszik, hogy egyszer bizony ellébecoltad a fizetést...

Gondolom Te is ismered a Neptun egyik aranyos hibáját: ha úgy érzed, hogy megbuksz a vizsgán vagy csak biztonságilag felveszed, hogy biztos legyen helyed a következőre vész esetén, és még JEGYBEÍRÁS ELŐTT FELVESZED A KÖVETKEZŐ ALKALMAT, akkor hiába kellene fizetned érte x ezer forintot, nem fogja Tőled kérni a Neptun :D.

De! Ha Ezen az ingyen kisunyiskodott fizetős vizsgán is buksz, és mennél még következőre is, és JEGYBEÍRÁS UTÁN JELENTKEZEL FEL, akkor VISSZAMENŐLEG IS KÉRI AZ IV JOGDÍJAKAT IS, szóval azt a pénzt, amit ellébecoltál.

Amit tenni tudsz, hogy írsz a kari neptun felelősnek egy e-mailt, hogy nézze meg, mi a probléma, vagy érdeklődni TO-n. Valószínűleg ez lesz a probléma, amit írtam, de nem kizárt, hogy valami más, ezért még ne fizesd be, de készülj fel lelkiekben, hogy a következő vizsgád dupla annyiba fog kerülni... Mivel vizsgaidőszak vége van, lehet be fog telni a hely, mire elintézed, foglaltasd le olyan ismerősöddel a helyet, akinek megvan a tárgy (ingyenes vizsgajavítás!!! :D), aztán amikor már rendezted soraidat, msn-en megbeszélve ő leadja a vizsgát, de másodperceken belül felveszed, nehogy valaki ellopja a helyet. Ha van várólista, akkor pedig imádkozz, hogy várólistán ne legyen senki, mert amint leadja ismerősöd a vizsgát, a várólistára elsőként feljelentkező ember automatikusan megkapja a helyet...

2011. jan. 21. 15:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ebből tanulmányi osztály látogatás lesz... Köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 22. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!