Egyetemsták! Ki hogyan vészeli át a vizsgaidőszakot?
energiaital,tápláló kaja,heti 1 pihenéssel töltött nap még akkor is ha következő héten 4 vizsgám van...
1 mérnöki diplomát már sikerült igy megszereznem,most a második közepénél tartok,de megy igy jól...
plussz le kell sz@rni,van következő alkalom,következő félév,dékáni engedély,és a kutya se nézi hogy csusztál 2 félévet ha már kezedben a diplomád...
23/N
Ebben a vizsgaidőszakban elkerültem a hajtást. Alapból kevés vizsgám lett volna (nem 2 kredites tárgyaim vannak, hanem 6-9 kreditesek:D), de év közben sikerült kettőből megajánlott jegyet összeszedni:)
Szóval az első tanács, hogy amit lehet, azt próbáld meg elintézni még a szorgalmi időszakban. Így több időd lesz pihenni, regenerálódni.
Előző félévben, mikor több vizsgám volt, akkor megpróbáltam úgy elosztani őket, hogy mindenre legyen elég idő, ne kelljen kapkodni.
a meglett egy vizsga, akkor pihentem egy napot, aztán kezdtem tanulni a következőre.
Reggel 8-kor keltem, ittam egy kávét, aztán tanulgattam ameddig bírtam. Néha pihiztem egy kicsit (kaja, net). Ha már nagyon elegem volt a tanulásból, akkor csak olvasgattam, vagy vázlatokat írogattam a nehezebb részekből. Így azért ragadt is vmi, de nem terhelte le túlságosan az agyam.
Jah és mindig figyeltem arra, hogy időben lefeküdjek, és aludjak 7-8 órát. Ha keveset alszol, akkor már a következő napod is el van cseszve.
Inkább egy órával kevesebbet tanulj, de kipihenten:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!