Van itt olyan ember aki túl tudott lépni tanulási nehézségein? Nekem nem az 'agyammal' van baj, hanem a lustaságommal, és azzal, hogy egyszerűen nincs 'erőm' tanulni. Mindig halogatom, a végén elmarad. :/ Ti hogy orvosoltátok?
Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 17:15
11/15 anonim válasza:
de azért tanulok már: ".én pl már azért tanulok mert szüleim egy csomó pénzt bele raktak ebbe meg raknak is és ez a minimum ha már taníttatnak....tehát csak tényleg elhatározás kérdése legtöbbször....."
12/15 A kérdező kommentje:
Ja, bocsi, ezen valahogy átsiklottam. :S
Amúgy igen, annyira idegesít... Elszalasztom azokat az éveket, amikor tanulhatnék. Jaj. Na menni fog. Ma már tettem lépéseket. Mindent szépen lassan. :)
2011. jan. 11. 22:14
13/15 anonim válasza:
bocs nem oltani akarlak, de minden hülye ugyanezt mondja...
14/15 A kérdező kommentje:
Biztos hülye vagyok, ha felvettek az ország egyik legjobb gimijébe. Valószínű... :)
2011. jan. 12. 20:18
15/15 A kérdező kommentje:
Ja és azért nem tanulok olyan rosszul, csak magamhoz képest... 4-es átlag körül leszek megint.
2011. jan. 12. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!