Lenézitek azokat akiknek 6 év alatt jön össze a diploma? (még a régi hagyományos képzés)
Jajj, hagy már ezt az önmarcangolást!!!
Nem öltél, nem raboltál, nem csaltál, csak nem tudtál kétfele szakadni, és két szék között ültél a padra.
Ilyen az élet.
Sok ember él még a Földön, akinek nem jött be a számítása, hiába fektetett bele energiát.
Apropó önéletrajz: kérj ajánlást a cégtől! Ennyi a minimum, amit megtehetnek. Így a legtöbb HR-es se szedi le a fejed, hogy csúsztál, és nem te vagy az első, meg nem is az utolsó.
(Fent említett diplomás úgy végzett 8 év alatt, hogy ő ugyan nem fog elmenni dolgozni, mert neki most az a dolga, hogy tanuljon. És sorra húzták meg... NA ez a ciki!!!)
Fel a fejjel, ki a mellel, gyáva ember, aki nem mer! Már Csipike az Óriástörpe is megmondta.
Köszönöm a hozzászolásokat.
Sajnos én sem gondoltam volna hogy egyszer ilyen is előfordulhat velem. Próbáltam pozítivan hozzáállni a dolgokhoz, csak ez a szigorlat annyi fájdalmat okozott nekem, és emiatt vagyok padlón. hogy minden vizsgán sikerült és a szar szigorlat miatt megint csúszok egy félévet.
Figyelj már! Ha az eddigi éveidet lehúztad, akkor nehogy már a szigorlati vizsgát hagyd ki! A pénzügy tényleg nem könnyű, gyakori belőle a csúszás.
Szed össze magad, és menj neki annak a szigorlatnak! Át fogsz menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!